|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά κωστα. ακόμα τα έχω τα μανιτάρια που μου είχες χαρίσει τοτε που ξεκινούσα και δεν έβρισκα ούτε για αγοράσω. ήταν γούρι!!!!
γιαννη τα είπαμε και στο τηλέφωνο, παρτο απόφαση και ξεκίνα. σάκη όμορφες είναι οι ατιμες αλλά πάντα έχεις το φοβο ότι θα αρχίσουν να βολτάρουν. πλησιάζει η ώρα που θα μπορείς να τις απολαυσεις στο ενυδρείο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, τρομερό το στολίδι σου!!!
Τι έχεις φτιάξει εκεί!!! Πολύ ωραίο. Πολύ γουσταρω και την σύνθεση κοραλιών σου και προτότυπη θα έλεγα(κάτι τέτοιο κάνω και γω) καθώς όλοι οι ριφάδες έχουμε στο νου μας να το κάνουμε με σκληρά. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παναγιώτη.
τα σκληρά αν μπορείς να κρατήσεις σε άριστη κατάσταση είναι φανταστικά, σε σχεδια και χρώματα, αλλα και τα soft-lps με την κίνηση τους είναι και αυτά αξιόλογα, και είναι και λιγότερο απαιτητικά. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε γιαννη.εγω στα ειπα και απο κοντα.τελειο!!!!!!!!!!!!!!και οι αλλαγες απο θαλασσα συνεχιζονται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μένει να δούμε τι μας αρέσει. Παράθεση:
![]() Ρίξε ένα απντέιτ και στο δικό σου κάποια στιγμή να δούμε το στολίδι σου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χειμωνας ηταν και καλοκαιριασε...
Καμια ανανεωση εχουμε? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου j.p.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |