|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι ενυδρειο μας εχεις παρουσιασει ειναι εργο τεχνης.. απιστευτα χρωματα και φοβεροι οι κατοικοι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο dimis1978 αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι μαιτρ στο είδος του
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ενυδρείο
ψαρια ψαγμένα ενα-ενα εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου εκατοστού στο σπίτι. η επιτομή του χομπίστα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο έγινε..
Το χαλικάκι μηπως ειναι βαμμένο? Σαν πολυ να γυαλίζει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πιστευω οτι αν μπορεσω καποια στιγμη να απομονώσω ψαρια θα επιτύχω γεννα. Παράθεση:
To σκουρο υποστρωμα ειναι αυτο εδω www.activflora.com (floracol black) και ειναι φυσικη λαβα θρυμματισμένη,ειχε τσουξει πολυ η αγορα του. Τα γυαλιστερα κομματια που φαινονται ειναι λιωμένα ορυκτα απο οτι δειχνει και η χημικη αναλυση. Τα βοτσαλα ειναι μαζεμενα ενα-ενα απο τους καταρακτες του Νεδα.
|
||||
|
||||
![]()
ok , απλά επειδη ετυχε να πάρω καταλάθος χαλικι βαμένο, και γυαλιζει οπως το δικό σου γιαυτο στο είπα.
Δεν θελω να κατακρινω το aquascape , αλλα μπορει να βελτιωθει... ![]() Ο συνδυασμος χαλικι , πετρες και ριζες μου αρέσει πολυ, απλα θα το προτιμουσα πιο φυσικό. Και τι εννοω με αυτο , ή θα στησεις το ενυδρειο κεντρικά οπως εχει βάλει στην μέση την ρίζα , η θα βάλεις τις ριζες να ξεκινανε απο αριστερά και να καταληγουν δεξια. Μην με παρεξηγεις , δεν λέω οτι ειναι ασχημο , απλά σαν βελτιωση το βλέπω εγω, μιας και στηνεις βιοτοπικά ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο ως προς το αισθητικο κομματι,απλα το ακουασπεηπ ερχεται σε δευτερη μοιρα σε σχεση με τις αναγκες αυτων των ψαριων.
Επρεπε να εχω κρυψωνες καθ'ολο το μηκος και γι αυτο προτιμησα να στησω κεντρικα και να δωσω και μια εξτρα συσταδα στα αριστερα οπως το βλεπεις. Ετσι εχω πολλαπλες κρυψωνες στο κεντρο με το βαρυ στην βαση κεντρικο στησιμο (ολη η ριζα στην βαση της ειναι γεματη "τουνελ" απ ολες τις πλευρες) και εχω εξτρα το αριστερο κομματι με πολλες επιλογες για να φωλιασουν οι γοβιοι. Αφησα μονο το δεξι κομματι σχετικα ελευθερο για να μην μπουκωσει τοσο πολυ και για να δωσω και λιγο χωρο για ελευθερο κολυμπι και φλερταρισμα...
|
|||
|
|||
![]()
πα πα πα τρέλα είναι ενυδρείο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια φίλε μου! Πολύ όμορφο! Τις φωτογραφίες με τι μηχανή της έχεις τραβήξει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφο ενυδρείο με ιδιαίτερη ψαροσύνθεση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελουμε κι αλλες μουρακλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με αριστα το 10 παιρνεις 11!!!!!!!!!!οτι καλυτερο εχω δει!
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερές φωτογραφίες!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|