|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έβαλα ένα κοφτό κουταλάκι μαγιά. λέτε να φταίει αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα τα αλλα που εγραψα πρεπει να κοιταξεις καθως και για διαροες,και λιγακι υπομονη.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαροές από ότι έψαξα δεν είχα αλλά θα το ψάξω κι άλλο. οπότε υπομονή τώρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε την κατασκευη σε ενα κουβα με νερο, να δεις αν υπαρχει διαρροη στα σιγουρα. Αν υπαρχει, δεν θα δουλεψει. Τουλαχιστον θα ξερεις που να επικεντρωθεις. Αλλα πανω απ' ολα, υπομονη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το δοκιμάσω να δούμε τι παίζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτον βαλε σαλιο στης τρυπες μηπως εχεις διαροη πρωτη φορα ειχα διαροες εγω αλλα οχι παρα πολυ εβγαζε οσο για την συνταγη βαλε 3 φλυτζανια ζαχαρη και μετα σε ενα σεικερ η με ενα κουταλι ανακατεψε λιγο μαγια το 1/4 μονη της σε πολυ μετριο χλιαρο νερο εγω κανω αυτη τη συνταγη σε 1,5 μπουκαλι της κοκακολα και σε 1 μερα ειναι ετοιμο και βγαζει θελει που και που ενα κουνημα και θα ειναι μια χαρα μετα....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπόλιασμα-αποτυχία | andris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-03-13 00:55 |
αποτυχία το μπόλι; | anonymous20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-03-12 12:10 |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |