|
|
||||
|
||||
![]()
αν στο παρουσιάζει αυτό μετά από αυτό το τάισμα μήπως απλά έχει παραφάει; γιατί και τα κακά του κάτι τέτοιο δείχνουν.
Νηστικά νομίζω πρέπει να τ' αφήσεις. Στις φωτογραφίες τον πετυχαίνεις όλο κάτω. Κολυμπάει γενικά;
|
||||
|
||||
![]()
μαρια ισως να εχεις δικιο δεν ξερω.
αυτο που λες για τα κοπρανα οτι δειχνουν πως εχει παραφαει απο που το βγαζεις το συμπερασμα?λογω του σκουρου χρωματος? ρωταω γιατι δεν ξερω(δεν το λεω ειρωνικα) εχω φαει ολη τη μερα σημερα να κοιταζω το ψαρι.δεν εχω κανει τιποταλλο. κοιτα να δεις τι γινεται με το φαι. δεν εχω σταθερη ρουτινα στο ταισμα επιτηδες(για διαφορους λογους) καποιες μερες θα φανε μια φορα τη μερα,καποιες θα φανε 2 η και 3.αναλογα τι θα ταισω και ποσο θα τα δω να τρωνε. καποια μερα δεν θα φανε και καθολου. δεν τρωνε πολυ τα ψαρια δηλαδη(πιστευω οτι τρωνε καλα).αν τρωνε αυτα πολυ,τα αλλα που ειχα στη λιμνη τι επρεπε να πουνε που ειχανε γινει γουρουνακια? δεν ειχα ποτε προβλημα σχετικο με ταισμα. το θεμα ειναι οτι βλεπω ενα προβλημα συνολικα στη συμπεριφορα και δεν μπορω να καταλαβω που οφειλεται. πχ δεν κυνηγαει τις θηλυκες. και εχει τωρα κανα δυο μερες και ειδικα σημερα,που βλεπω να κανει αυτο που φαινεται στο βιντεο.κολυμπαει λιγο,καθεται,ανεβαινει για αναπνοη,ξανακολυμπαει λιγο και ξανακαθεται.αυτο. ειναι και ελαφρως ξεθωριασμενο το χρωμα του σημερα,και ολα μαζι μου φαινονται σαν προβλημα. τι ειναι ομως?... |
|
||||
|
||||
![]()
george.και εγώ βλέπω ξεθωριασμένα τα χρωματα του..δεν ξερω βεβαια και τι χρώματα σου εχει δείξει,αλλα διακρίνω μια κατασταση ''ατονιας"θα ελεγα...
σκοπευεις να το απομονωσεις?! |
|
||||
|
||||
![]()
τασο εχω δοχειο ετοιμο να το βαλω,αλλα δεν θελω να το βγαλω και να το στρεσαρω χωρις λογο,αν δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι απλο που θα περασει ελαφρα.
να το βαλω σε καραντινα και να του κανω τι? ![]() προς το παρον δεν ξερω τι να κανω,εκτος απτο να αυξησω το αλατι στο ενυδρειο μηπως τελικα παιζει μεγαλυτερο ρολο αποσο νομιζα και να μην ταισω αυριο καθολου για να δω τι κανει. εχεις εσυ αλλη ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]()
για την αλατότητα κανεις κατι να ελεγχεις?...
η θερμοκρασία ειναι οκ στους 28?>.. απο αυτα που εψαξα πρόχειρα και βρηκα περι dull colour,lethargy,κ.ο.κ(συμπτωματα που δειχνει και ο δικός σου) σε ολα τα forum λενε για την ποιότητα του νερου.... προς το παρον συνεχίζω να ψάχνω και να σκεφτομαι ΥΓ επισης για βακτηριδιακη μολυνση Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το είπα για τα κακά του, γιατί είχα μονομάχο που έζησε γύρω στα 4 χρόνια plus και τα κακά του ήταν πάντα λεπτούλικα. Αυτά τα βλέπω πιο ογκώδη και συνεχόμενα. Αν το σύμπτωμα, σου παρουσιάστηκε μετά το βίντεο, που σημαίνει ότι παραέφαγε σκέφτομαι μήπως είναι αποτέλεσμα αυτού.
Γενικά νομίζω οι μονομάχοι τα περισσότερα προβλήματα τα έχουν από την λαιμαργία τους. Αυτό βλέπω και από τα θέματα εδώ στο φόρουμ. Και δεν σκέφτομαι ποτέ ότι κάποιος με ειρωνεύεται. Πως θα μπορούσε; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργη,βλεπεις κ ελαφρως θολα ματια μηπως? δεν ξεχωρίζω καλα στις φωτος
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το απλο αλατομετρο της σερα.
μα αν υπηρχε θεμα στο νερο απο τροφες,θα ειχα αμμωνιες κλπ. δεν εχει ανεβασει αμμωνια το ενυδρειο ουτε μια φορα απο οταν στηθηκε.οπως δεν εχει ανεβασει και ΝΟ2 η ΝΟ3. αυτα τα συμπτωματα εχω διαβασει κιεγω και φοβαμαι για βακτηριο. ------------------------- οχι τα ματια του ειναι πεντακαθαρα. η θερμοκρασια συμφωνα με το seriously fish εινα στο οριο στους 28,αλλα εχω διαβασει και αλλες πηγες οπως και χομπιστες που γραφουνε για μεγαλυτερες θερμοκρασιες.(και 29 και 30) μαλιστα καποιοι χομπιστες ειδανε διαφορα προς το καλυτερο οταν τσιμπησανε λιγο τη θερμοκρασια στα συγκεκριμενα ψαρια. αυτη τη στιγμη ειναι στους 27. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-02-14 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω george,με την ποιότητα του νερου,μπορεί να υπαρχει κατι που δεν ανιχνευεται με τα απλα τεστ...
αφου βλεπω κ απο τις μετρησεις σου οτι ολα ειναι εντός ορίων...δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο.... κατι χτυπησε το συγκεκριμενο ψάρι μονο(ασ ελπισουμε) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;) | g4x4 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 01-08-08 14:23 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |