|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά τον βρίσκω και στο aliexpress 18 δολάρια και σκεφτόμουν να τον πάρω από εκεί, κάπου διάβασα ότι εχει πιο αξιόπιστο σύστημα για τις αγορές δλδ ότι ο πωλητής περνάει τα λεφτά του μόνο όταν το παραλάβεις το αντικείμενο.
έχει κάποιος εμπειρία να μας διαφωτίσει ;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διάβασε εδώ κάποια πράγματα για το aliexpress http://www.myphone.gr/forum/showthre...31#post5213731 Όταν με το καλό έρθει θα σας πω εντυπώσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω ψωνίσει παλιότερα από το AlliBaba (το Alliexpres είναι ένα είδος λιανικής του AlliBaba) και έχω δεί δίαφορους τρόπους πληρωμής και αποστολής. Για στείλε το link που το αγόρασες να δω κάτι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000..δεν λειοτυργεί | gmaravelisvet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-04-13 11:19 |
αλλαγη απο τ8 σε λαμπες οικονομίας 220V αξιζει??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 24-08-10 23:08 |