|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα οκ ετσι και αλλιως σκεφτομαι απο.βδομαδα να τανοιξω να του.αλλαξω και το βαμβακι του..το φιλτρο δε.μπορω να καταλαβω σε τι ροη να το εχω το χω σχεδον στο κεντρο λιγο πιο δυνατο..αλλα αν.το χαμηλωσω μετα ειναι πολυ λιγη ροη σα να κατουραει
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ηταν οπως το ειχα δει τοτε απο ροη
|
|||
|
|||
![]()
απο ροη μια χσρα ειναι εγω δε ξερω που να την εχω για τις γαριδες.μου ειπαν τα παιδια εδω στο φορουμ οτι οι γαριδες δε θελουν μεγαλη ροη αλλα ποσο μεγαλη εννοουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη ηταν και για γαριδες.
Βλεπεις να δυσκολευονται να σταθουν ακινητες?
|
|||
|
|||
![]()
ρε συ απο τοτε που το ειδες απο κοντα την εχω αλλαξει τη ροη 50 φορες δε θυμαμαι καν που την ειχα
![]() γιαυτο το λεω αλλα οχι δε τις βλεπω να δυσκολευοντε |
|
||||
|
||||
![]()
To ιδιο ειχα σε φιλτρο ecco pro της eheim , αλλα περνάγανε παρα πολλές ....
το αλλαξα με μικροτερο σφουγγαρι , ανα 3 εβδομάδες περπιπου θελει καθάρισμα.. Αν δεν θελεις να περνανε γαρίδες πας ακομη σε πιο μικρο , σε σφουγγάρια αεροφιλτρων, αλλα καθε εβδομάδα θέλουν καθάρισμα. |
|
|||
|
|||
![]()
ε ενταξει τωρα δε το ξανααλλαζω..κιντερ εκπληξη καθε 2 βδομαδες πουνθα αλλαζω το βαμβακι μεσα στο φιλτρο
![]() σπυρο και συ με τοσες γαριδες το ιδιο σφουγγαρι δεν.εχεις το.μπλε το μεγεθος της τρυπας; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμα νεοστημενο | bilaras7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 75 | 05-02-14 07:45 |
η πρωτη μου πετυχημενη(προς το παρον) γεννα! | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 17-09-11 18:44 |
ευκολα φυτα,σε ενυδρειο χωρις υποστρωμα.(τουλαχιστον προς το παρον) | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-03-11 18:46 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Black light για fish only προς το παρον?? | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-09-04 00:17 |