|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα εχω αρκετους αυτη τη στιγμη..ανεβαινουν και στα τζαμια σουλατσαρουν..πρεπει να εφαγαν και αρκετα σκουλικια απτα τζαμια δεν ειμαι σιγουρος..εχω και μερικα μεγαλα(εχουν μεγαλωσει εννοω)..τα helena τα βλεπω κατω τριγυρνουν αλλα τα αλλα μαλλον αυξανοντε αντι να μειωνοντε
![]() τα σκουλικια μειωθηκαν πολυ νομιζω..ειχα κανει και μια αλλαγη νερου καθαρισα και τα τζαμια και μειωσα και λιγο τη τροφη..ναι δεν ειναι πλαναρια τλκ..βεβαια παρατηρω μια μικρη θολουρα στο νερο απο προχθες οι μετρησεις μου ειναι αμμωνια 0 νιτρωδη 0 και νιτρικα 5-10 οποτε ολα φυσιολογικα φανταζομαι ειναι νεο το ενυδρειο ακομα απλα τα nerite γεμιζουν αυτα τα ασπρα αυγα που δε φευγουν με τπτ και θα τα αποφυγω τι αλλο σαλιγκαρι μπορω να βαλω? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμα νεοστημενο | bilaras7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 75 | 05-02-14 07:45 |
η πρωτη μου πετυχημενη(προς το παρον) γεννα! | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 17-09-11 18:44 |
ευκολα φυτα,σε ενυδρειο χωρις υποστρωμα.(τουλαχιστον προς το παρον) | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-03-11 18:46 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Black light για fish only προς το παρον?? | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-09-04 00:17 |