|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε. Κορυντόρας σίγουρα όχι με γκάπυ γιατί θέλουν διαφορετικές συνθήκες νερού. ph 6-7 τα corydoras και τα γκάπυ 7,5-8. Πες περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου για να σε βοηθήσουν και οι πιο έμπειροι
|
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια που έχω ειναι 5 γκαπυ και 3 γαρίδες (2 ρεντ τσερι και 1 μπαμπου)..εσωτερικό φίλτρο DIY,θερμοκρασία 24-25..και όλα αυτά σε 35 λιτρα..αλλαγές φυσικά γίνονται 2 φορές τη βδομάδα 50-60 %....χρειάζεται και κάτι άλλο που πιθανών να ξέχασα?
|
|
||||
|
||||
![]()
κρατας τις γαριδουλες και τους φτιαχνεις ένα ωραιο σπιτικο!τα ψαρακια τα δινεις γιατι τα λιτρα σου είναι λιγα δυστυχως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκαπις ειναι χαρέμι?
Αν ναι, δεν χρειάζεται να βάλεις τπτ άλλο, γιατί σε λίγο καιρό το ενυδρείο θα ειναι τίγκα στα μικρα Αν έχεις μόνο αρσενικά, ενδεχομένως να αρχίσεις να βλέπεις νευρικότητα και γενικά δεν ειναι και η πιο ενδεδειγμένη συνθεση Σε γενικές γραμμές, το ενυδρείο ειναι αρκετά μικρό, ειδικά για ζωοτόκα! EDIT : Πρόλαβε ο Σπύρος ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τους παραπάνω, ή κάντο γαριδάδικο ή βάλε κάνα μονομάχο (χωρίς τα υπόλοιπα ψάρια φυσικά). Η μπορείς να βάλεις έναν μονομάχο με λόγες γαρίδες αλλά μόνοι αν έχεις κρυψώνες ή αρκετά φυτά αλλά με ρίσκο να τις φάει...
Γκάπυ αρσενικά επειδή είχα κάποτε δεν αξίζει, πολύ κυνήγι, πολύ άγχος, τσιμπημένες ουρές και κάποια στιγμή θα υπάρξουν απώλειες |
|
|||
|
|||
![]()
τα γκαπυ είναι χαρέμι...ήδη η μια έχει γεννήσει,και την έχω σε ξεχωριστό ενυδρείο...δεν έχω πρόβλημα με τα μικρά,γιατί μόλις μεγαλώνουν λίγο τα δίνω...σε περίπτωση που θα είναι μόνιμα τα συγκεκριμένα ψάρια μέσα,μπορώ να βάλω κάποια ψάρια βυθού??ίσως κλόουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει βυθόψαρο που να μπαίνει σε τόσο λίγα λίτρα. Από 60λ και πάνω μπαίνουν κάποια και πάλι οριακά όμως
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θεωρω και εγω καλη ιδεα να βαλεις ψαρια βυθου σε αυτα τα λιτρα. Αυξησε το κοπαδι με τις red cherries και θα εισαστε ολοι ευχαριστημενοι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
έχετε δίκιο!!προς το παρόν έτσι θα γίνει....σε περίπτωση που αυξηθούν τα λίτρα σε 70,προτείνετε κάτι??έχω κολλήσει άσχημα με τα ψάρια βυθού (γατόψαρα)
![]() για αυτό ρωτάω.... υπάρχει ελπίδα???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσύνθεση 120 λτ | nireas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 03-10-13 16:56 |
ψαροσύνθεση | ανδρεα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 16-04-13 20:14 |
ψαροσύνθεση | st@vros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-04-13 14:56 |
Ψαροσύνθεση για 190 λ | ShadowVValker | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 11-06-12 18:26 |
Ερώτηση για ψαροσύνθεση | aias.george | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 27-05-12 16:59 |