|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ερωτηση
επροκητο να πάρω ένα "ενυδρείο "(80λιτρα) που μεχρι τώρα ζούσαν μέσα τρωκτικά όμως δεν είναι κολλημένω με αδιάβροχη σιλικόνη και το γνωρίζω γιατί εγώ την έκανα την κατασκευη υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσω τα τζάμια για να τα ξανά κολισω την υπόλοιπη διαδικασία την γνωρίζω καθώς έχω διαβάσει πολύ και το έχω κάνει ξανά σε ποιο μικρο ενυδρείο βεβεα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και μετα καλό καθαρισμα απο τα υπολείματα της σιλικονης
|
|||
|
|||
ωραία ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
με τι σιλικονη ειναι κολλημενο?
|
|
|||
|
|||
με απλή διάφανη σιλικόνη
|
|
||||
|
||||
αυτη που βάζουμε με το θερμοπίστολο?..θυμασαι μαρκα μήπως?..το λεω αυτο,γιατι πρίν το ξηλώσεις,να δεις μηπως ειχε κολλησει με καποια που κάνει για ενυδρεια....
εν πάσει περιπτώση..καλο θα κάνει το κολημα απο την αρχη |
|
|||
|
|||
ήταν απλή με με σωλήνα οχι θερμη και ειμαι σιγοροσ οτι δεν ήταν καταλληλει για ενυδρείο γιατί όταν το πρώτο κολησα λυπηθικα τα εξτρά λεφτα και δεν πείρα αδιαβροχη
|
|
||||
|
||||
στο λέω,ξανα,γιατι αντιμουχλικές και ιστορίες τετοιες ΔΕΝ κανουν για ενυδρεία...
δεν θυμασαι με τι μαρκα σιλικονη κολλησες? |
|
|||
|
|||
όχι άλλα έτσι κι αλλιοσ θα τα ξεκολλήσω και θα να τα ξανά κωλησω αφού αυτό είχα σαν αρχικό στοχο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | Petran22 | Δίσκοι | 6 | 12-09-08 06:25 |
ερωτηση!!! | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-02-08 14:45 |
ερωτηση | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-08 11:51 |
Ερωτηση | ΕΥΗ-AFGHANS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-02-08 22:40 |
ερωτηση για co2 | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-02-08 17:15 |