|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε platy συμφωνώ μαζί σου για την "απαράδεκτη" εικόνα αλλά το ηθικό μου δίλημμα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέτεις εσύ. Εγώ έχω ανάγκη από ένα rescape γιατί έχω βαρεθεί να το βλέπω και δυσκολεύομαι να βρω τρόπο να αντιστρέψω την παρακμιακή του πορεία. Αλλά δε μου κάνει καρδιά να βάλω χέρι και να το ξαναστήσω από την αρχή ή να κάνω ριζικές αλλαγές γιατί τα ψαράκια (που σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την αισθητική του ενυδρείου) ευημερούν και δε νομίζω να χαρούν με την ανακατωσούρα... Νομίζω δηλαδή πως αν τους "διαλύσω" το σπίτι, τότε θα τα χαντακώσω περισσότερο. Στα "ψαροκεντρικά" ενυδρεία η αισθητική έρχεται νομίζω σε δεύτερη μοίρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εν μέρει διαφωνω με αυτο που λες...
ενα σύνολο ψαριών σε ενα στημένο σωστά ενυδρείο (κ οχι στημενο ωστε να ειναι αισθητικά ωραίο στο ματι) νιωθει καλύτερα απο οτι σε ενα μη ορθο στησιμο.... και τα ψάρια να εισαι σίγουρος θα το εκτιμησουν(ειναι πολυ ευκολο να τα απομωνόσεις για λιγες ωρες σε καποιον κουβα με το θερμοστάτη και τον κυκλοφορητη σου/φιλτρο και να κάνεις τη δουλεια σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Στο οτι θα "καταστραφει" το παλιο aquascape? Εγω το θεμα παντως, αν καταλαβε καποιος κατι τετοιο, δεν το ανοιξα για το aquascape, αλλα για τα ψαρια που χαριζονται/δινονται κλπ, ετσι ωστε να στηθει με αλλα ψαρια, συν το οτι δεν βλεπουμε την ολη πορεια του ψαριου που βαλαμε στο ενυδρειο για να παρατηρησουμε, εκτος των αλλων.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται ότι εσύ εννοούσες αλλαγές στα ψάρια και όχι στο στήσιμο... Εγώ αναφέρθηκα απλώς στην αλλαγή στησίματος με τα ψάρια μέσα... Μου φαίνεται δύσκολη απόφαση και σχετική ταλαιπωρία για τα ψάρια... Αλλά κακώς μάλλον ξεκίνησα αυτή την κουβέντα εδώ και όχι στο σχετικό θρεντ που είχε πιο πολύ νόημα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια κρύου νερου? | wodan | Χρυσόψαρα | 46 | 22-10-07 11:56 |
Κρύου νερού | Foxyfreak | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 21-03-07 11:12 |
πρωινό ρεπορταζ για κρύου νερού ??? | Μάγγος Θωμάς | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 30-11-06 22:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |