|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία παρουσίαση μπράβο σου Τάσο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετική και χρήσιμη. Μπράβο Τάσο.
Να προσθέσω ότι αν δεν έχετε τί να κάνετε τα σαλιγκάρια που μαζέψατε, υπάρχουν αρκετοί συν-φορουμίτες (όπως η 'αφεντιά' μου) που θα χαρούν να τα παραλάβουν για να ταΐσουν τα αγαπημένα τους puffer. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια παρουσιαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου,πολυ καλη παρουσιαση ,απλα να προσθεσω αντι για τροφη,για καλυτερο αποτελεσμα ειναι το αγγουρι,εχει ομως ενα προβλημα με την ανωση,οποτε <<βιδωνουμε>> μια βιδα στο πλαστικο,και σε αυτην το καρφωνουμε.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία παρουσίαση Τάσο.
Μόνο μια επισήμανση για όσους πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το μπουκάλι, για ό,τι κι αν θέλουν να πιάσουν, είναι ότι καλό είναι να έχουν κάνει τρύπες ώστε να μην είναι τελείως στάσιμο το νερό.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή δουλειά!
Το κάνω υπόμνημα για όσους έχουν τέτοια προβλήματα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ Κλεό..ειναι καλό να υπαρχουν 2-3 λυσεις μαζεμένες για όσους ψάχνουν!!
απο οτι ειδα μου εχει φύγει και μια φωτο εκει με τα πιατάκια,αλλα συντομα θα το στείλω σε καποιο mod να το φτιάξει... kixlidatos -> το αγγουράκι το ανέφερα στην 1η πατέντα ,απλα στις επόμενες εβαλα μονο την τροφή..για αυτο εγραψα και στο τέλος πειραματισμό με τις τροφες..καλα εκανες και το ανέφερες ![]() Στελιο(exelix) οι τρύπες στο μπουκάλι δεν ξερω κατα πόσο θα ειναι πρακτικές,αφου πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλες για να υπαρχει κυκλοφορία του νερου(οσο το παχος ενως στυλό ας πουμε) κατι που θεωρώ επίφοβο για να δραπετεύσουν τα σαλιγκάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να είναι και πολλές μικρές, απλά το αναφέρω γιατί μπορεί να δίνεται το link και σε αυτούς που θέλουν να πιάσουν και κανένα ψάρι, ώστε να το έχουν κατά νου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελεγχος πλυθησμου ατοε | Notis_xalandri | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-11-13 17:25 |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
Εισαγωγή νέων σαλιγκαριών σε ενυδρείο | stratri1 | Σαλιγκάρια | 5 | 27-09-12 08:01 |
Καθαρισμός ανεπιθύμητων σαλιγκαριών. | Χαραμάδας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 21-10-10 07:52 |
Παγίδα για ψάρια. Πως? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-05 23:58 |