|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα σου ελεγα για την μεση να βαλεις μια ομαδα απο 15 καρδιναλιους , κατω τα μεγαλοσωμα κορυς και τους οττος που σου λενε και τα παιδια .
Οσο για τα κορυς , μην ανυσηχεις , απλως τα διωχνουν απο την περιοχη που βρισκεται η οικογενεια , τοσα χρονια δεν εχω χασει κανενα ψαρι ετσι , αλλα ουτε και μου εχει στρεσσαριστει τιποτα . Αλλες νανοκιχλιδες με τιποτα ![]() Ειναι ενα setup που το ειχα αρκετα χρονια , και ο κυριος της φωτο του αρθρου , μου εχει δωσει πανω απο 1.000 μωρα μεχρι σημερα , σε σημειο που πιστευω οτι ολοι στο χομπυ εχουν θυληκα κριμπς απο μενα ( γιατι αρσενικα εβγαζα σπανια λογω θερμοκρασιας) Ολα αυτα λοιπον σε συναρτηση με τα πολλα φυτα , θα σου δωσουν ενα πολυ ωραιο οπτικο αποτελεσμα , και την χαρα να δεις πολλα μωρα .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
Άρρωστουλης ο κύριος Kribensis! | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-06-03 20:17 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |