|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ραβανί δε θα το έλεγε ποτέ αυτό!
![]() Ετοιμάσου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, ευχάριστα τα νέα, αυτό δείχνει πως έκανες καλή δουλειά και τα ψάρια το τιμήσανε δεόντως
|
||||
|
||||
![]()
@takis ευχαριστω! ελπιζω... μου κανει εντυπωση οτι συνεβη τοσο γρηγορα αφου προστεθηκε αλατι.η ειναι συμπτωση;δεν ξερω.αποτι εχω διαβασει γεννανε κ σε γλυκο,και το δικο μου δε νομιζω οτι το λες υφαλμηρο ακομα,αλλα εχει μπει αλατι αρκετο...
δεν ξερω. @exelix οντως για ραβανι δε θα τολεγα.σαν πολλα δεν ξερεις εσυ; ![]() τι να ετοιμαστω;εχεις κανα ταψι εκει παλι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλό να μας γεμίσεις με ψαράκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε να δουμε ποσα θα επιβιωσουνε πρωτα.
δεν μπορουσε να συμβει χειροτερη μερα,θα λειψω απο αυριο μεχρι κυριακη.μεχρι τοτε βεβαια θαχουνε τα ψαρια να φανε,και αν καποια φτασουνε να τρωνε τροφη τοσο γρηγορα,εχει φαι μεσα το ενυδρειο αρκετο.στα φυτα,στη μος κλπ. θα δειξει.εχω κοψει και μεριδες σκουληκι να ριχνουν ενα τη μερα μεσα για τα μεγαλα,οποτε δεν πιστευω πως θα υπαρχει προβλημα. αν και δεν ειναι εποχη για διαιτα τωρα αλλα τεσπα. ------------------------- παντως η θυληκια καθεται κιαυτη στη φωλια,δεν τη διωχνει το αρσενικο. βλεπω επισης πως δεν θελουνε φως.εβαλα τη μικρη λαμπιτσα στην απεναντι γωνια μηπως τα βολευε να υπαρχει λιγο φως να βλεπουνε τα αυγα πιο ευκολα,και εφεγγε κατω.οσο ειχανε σκοταδι στη φωλια καθοντουσαν εκει.μολις τη γυρισα ελαχιστα κ επιασε πιο πολυ φως τη φωλια,φυγανε και πηγανε στο σκοταδι. και πριν βαλω τη λαμπα,ειδα οτι ο αρσενικος καθοτανε στη φωλια πισω δεξια στη γωνια,κ μολις ακουμπησα το τζαμι ελαφρα με το δαχτυλο κατω δεξια μπροστα εκει που ειναι η μος,πεταχτηκε η θηλυκια απτα φυτα να δει τι γινεται ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-01-14 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Καλή συνέχεια και περιμένουμε πολλά updates! Όταν γυρίσεις την Κυριακή μπορείς να ξεκινήσεις καλλιέργεια Artemia για να είσαι έτοιμος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |