|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την καθαριότητα του χαλικιού δεν χρειάζεται να το βγάζεις και να το πλένεις παρά μια φορά το εξάμηνο περίπου. Υπάρχουν κάποιες λεγόμενες σκούπες βυθού που μπορείς να ταμπονάρεις τον βυθό ή αν αλλάζεις το νερό με λάστιχο, τραβάει και τις ακαθαρσίες. Κανονικά χρειάζεσαι μεγαλύτερο φίλτρο βέβαια γιατί λερώνουν πολύ οι χελώνες. Αν μπορέσεις σε κανένα εξάμηνο να πάρεις το ανάλογο μικρότερο εξωτερικό φίλτρο θα στο καθαρίζει τέλεια.
|
|||
|
|||
![]()
@ChocolatePuma: Τα έχω διαβάσει όλα και άλλα τόσα, που η πληροφορία έχει αρχίσει και ξεχειλίζει, απλά τα έχω ακόμα ανακατεμένα
![]() @maria p: εννοείται. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο εξωτερικό? Μπορεί αυτό το φίλτρο να είναι μεγαλύτερο ώστε να το έχω και για μελλοντική χρήση σε μεγαλύτερο ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για τις παραμέτρους του νερού | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 31-12-13 00:09 |
Νέα Χελωνάκια | daron | Άλλα ζώα | 6 | 29-08-10 15:56 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | Άλλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αρχαριος με χελωνάκια | ntararis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 09:03 |
Ενυδρείο για χελωνάκια | spirit | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-09-03 17:47 |