|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatext.com/tables/concconv.htm
Tο ppt (parts per thousand) είναι το ίδιο με το g/l, έτσι θα το μετράς εσύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
maverick ευχαριστω!
μεχρι στιγμης αυτο εχω καταλαβει κιεγω.κιαυτο δηλαδη το καταλαβα γιατι βρηκα ενα conversion calculator online,http://www.hamzasreef.com/Contents/C...Conversion.php και ειδα τι εβγαζε. το θεμα ειναι οτι οποιο υδρομετρο εχω δει σε μαγαζια,ξεκιναει απο 1015,1018 κλπ.προφανως γιατι ειναι για θαλασσινο,και δεν παιζουνε τετοιες αλατοτητες εκει. δεν εχω δει ομως κανενα να ξεκιναει χαμηλοτερα. αν θελω 1005-1008,πως θα το μετρησω?οεο? δεν ξερω κιολας,θα δω τι θα βρω τωρα που θα βγω να παρω τα ψαρια... ------------------------- update. πηρα ενα υδρομετρο της σερα(και ο θεος βοηθος ![]() πηρα και τα θηλυκα (2) εγινε προσαρμογη,μπηκανε μεσα,ολα καλα ![]() πολυ ηρεμο το αρσενικο.δεν εχω δει κυνηγι μεχρι στιγμης.τις ακολουθαει απο πισω ηρεμα μια τη μια μια την αλλη. θα δειξει... η απολυτη επιβεβαιωση για το ειδος του ψαριου,υποθετω οτι θα ειναι αν φτασει στο ζευγαρωμα,με τις δυο φωλιες που κανει.αν δω δυο φωλιες τοτε θαμαι 100% σιγουρος.μεχρι τοτε,θα αρκεστω στο 99% ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-12-13 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ψαρι σου, ειναι τυπας,να δουμε τι θα κανει με τα θηλυκα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σύντομα και με γέννες...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Με δυο γυναίκες πασάς θα είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μονομαχο ειναι λιγες και οι δυο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για τον μονομαχο οντως ειναι λιγες,αλλα για την τσεπη μου δεν ειναι
![]() 50 ευρω πηγανε 2 ψαρια ![]() βαλε και τα σκουληκια κτψ. και το υδρομετρο,ενα 70αρι εφυγε. δεν πειραζει βεβαια,μακαρι να μπορουσα να επαιρνα και τις υπολοιπες που ειχε(1-2 νομιζω δηλαδη). αλλα θα πρεπει να κανει και ο μαχατσαις λιγο κρατει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλοοοοοοοοοο!!!
![]() Ισως πρέπει να προστεθεί άλλη μία (το αναφέρει και πιο πάνω Σπύρος) ![]() Συνήθως σε χαρέμι πηγαινει 1 προς 3, εξαρτάται βέβαια και απ τα λίτρα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |