|
|
|||
|
|||
![]()
το προβλημα ειναι στα βανακια! βγαλε το συστημα με τα βανακια,κατω εχει 4 βηδες!μεσα στα βανακια υπαρχουν 2 χοντρα λαστιχακια!βγαλτε τα βανακια και περαστε ταινια τεφλον αρκετη στο μερος που ενωνεται με τα μικρα χοντρα λαστιχακια!εγω ετσι εκανα και δουλευει τελεια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ισως οι περισσοτεροι το ξερετε αλλα το γραφω για αυτους που πιθανον δεν το ξερουν:
Στα o-ring (στρογγυλα λαστιχακια) των φιλτρων σε καθε λυσιμο για καθαρισμα τα αλοιφουμε με βαζελινη. Οχι καμια τρελη ποσοτητα, ισα να αποκτησουν ενα λεπτο στρωμα γυρω γυρω. Θα εκπλαγειτε με την δουλεια που κανει. Εχω σε ολα μου τα ενυδρεια φιλτρα tetratec της σειρας ex, και δεν εχω αντιμετωπισει εδω και χρονια κανενα προβλημα. Το βαζακι με την βαζελινη δεν λειπει ποτε απο το συρταρι του επιπλου της βασης. Περναω ακομα και την μεγαλη φλαντζα περιμετρικα του καπακιου. Με τον καιρο τα λαστιχακια σκληραινουν, και επειδη βρισκονται υπο συνεχη πιεση χανουν την ελαστικοτητα τους, με αποτελεσμα την πιθανη διαρροη, και το παρουσιαζουν οταν αλλαξουν θεση, οταν δηλαδη ανοιξουμε το φιλτρο. Εκει ακριβως η βαζελινη κανει το θαυμα της! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω δεν ειναι σωστο να βαζεις τοοσο συχνα βαζελινη..περναει στο νερο και αφηνει μια λαδιλα στην επιφανεια.καλη η βαζελινη και χρειαζεται στις φλατζες και τα δαχτυλιδια αλλα οχι τοσο συχνα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δω οτι ειναι ο.κ. τα o-ring δεν βαζω, και οταν βαζω, βαζω λιγη ωστε να μην ερθει σε επαφη με το νερο, δεν εχω δει λαδιλα ποτε.
|
|||
|
|||
![]()
Η βαζελινη δεν επηρεαζετε-διαλυετε απο το νερο.Η λαδιλα στην επιφανεια οφειλετε στις τροφες που ταιζουμε-κανε μια αναζητηση για πρωτεινικο φιλμ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη..βαλε βαζελινη και βαλε το φιλτρο σε ενα μικρο ενυδρειο και θα καταλαβεις..η καλυτερα βαλε ελαχιστη βαζελινη στο χερι σου και πλυνε τα με νερο σκετο δεν φευγει...δεν ειναι υδατοδιαλυτη η βαζελινη.πρεπει κατα καιρους και οταν χρειαζεται να βαζουμε στα εξαρτηματα αλλα οχι συχνα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμη για Tetratec EX700 | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-08-10 06:48 |
Tetratec EX700.Ερώτηση για αγορά | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-01-08 21:17 |