|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου
Ομορφα, υγιη και δραστηρια ειναι. Και πεινανεεεεεεε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σε τι αναλογία ρίχνουμε ενυδρειακό αλάτι, προληπτικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Προληπτικα, χωρις λογο, δεν χρειαζεται,
Αν εχεις καποια ενδειξη/υπονοια, 0.1% (1 γρ. ανα 1 λιτρο νερο) σπασμενο καλα, χοντρο αλατι.
|
|||
|
|||
![]()
η τροφή της sera "goldy gran", δεν βυθίζεται καθόλου.
να την πετάξω ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τη μουλιασεις λιγο, δεν βουλιαζει?
Μονο αυτη ταιζεις?
|
|||
|
|||
![]()
η τροφή δεν βουλιάζει.
την έχω στο ποτήρι 8 λεπτά και τίποτε. την σπρώχνω να βουλιάξει και πάλι πάνω αυτή. όσο παρατηρούσα τα ψάρια, όταν την έτρωγαν δεν έβγαζαν καθόλου έξω το στόμα. τι να πω. κάτι θα ξέρουν και αυτοί της sera. δίνω άλλες 5 τουλάχιστον τροφές. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω μια να τη δοκιμασω, αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα.
Θα δω και θα σου πω οταν την ανοιξω ------------------------- Edit Ακυρο, Goldy ειναι, αλλά flakes τελικα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-12-13 στις 02:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
είναι όλη-ες η μπαλίτσα-ες μέσα στο νερό, ακόμα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η απάντηση που πήρα είναι: Το γεγονός που αναφέρετε δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και αποτελεί μια εικασία. Τα χρυσόψαρά σας δεν κινδυνεύουν καθόλου τρώγοντας όχι μόνο τροφές seraαλλα και οποιαδήποτε άλλη τροφή που επιπλέει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σαλιγκάρι.
έχει ένα μαύρο σαν "κεφάλι". τι κάνω; |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
ελήφθη από Γιώργος Κ. |
|
||||
|
||||
![]()
Που το κονομησες?
Πηρες κανα φυτο? Εγω αυτα δε τα γουσταρω καθολου. Δεν εχω δει να προσφερουν τιποτα, παρα μονο σπαστικες κινησεις πανω στα τζαμια. Δεν ηταν τουλαχιστον κανενα MTS (Malaysian Trumpet Snail) που ειναι και ομορφο και αεριζει το βυθο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |