|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις ,
δεν θα έπρεπε το φαινόμενο να συνεχίζεται ακόμα και με κλειστά φώτα ? ακόμα και σήμερα 20 μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση οι φυσαλίδες συνεχίζονται ! μετά από πολύ παρατήρηση , είμαι σίγουρος ότι ξεκινάνε μετά το άναμμα του φωτισμού και συνεχίζονται με την ίδια ένταση όπως αυτές που βγάζουν τα φυτά όταν φωτοσυνθέτουν οποτε μάλλον μιλάμε για φυσαλίδες οξυγόνου που παράγεται μέσο τις φωτοσύνθεσης όμως και το ερώτημα παραμένει φωτοσυνθέτουν οι ρίζες η οι δρομείς κάτω από την άμμο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτοσυνθεση γινεται στα φυλλα των φυτων!
|
||||
|
||||
![]()
Δε φωτοσυνθέτουν οι ρίζες, αλλά από τις ρίζες απελευθερώνεται κάποια ποσότητα οξυγόνου, κατά τη φωτοσύνθεση κυρίως (για τα υδρόβια φυτά). Βέβαια μπορεί να είναι και κάποιο άλλο αέριο, αλλά, αν και δεν το έχω συναντήσει τόσο έντονα όσο το περιγράφεις, μάλλον οξυγόνο είναι. Πληροφοριακά τι φυτά έχεις και τι φωτισμό έχεις, σε πόσα λίτρα, τι λιπάσματα πέφτουν;
|
||||
|
||||
![]()
Η δικια μου εκδοχη συνδεθηκε απευθειας με Καιρο ε; Ναιιιι μακουτε;;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρείο 140x50x65
η άμμος είναι στο ενυδρείο 3 χρονια co2 περίπου 200 φυσαλίδες το λεπτο φωτισμός: σύνολο 5 λάμπες t5 54 w 4 grow 1 dey lite 1 dey και 1 grow ανάβουν 8 ώρες και οι άλλες 3 4 ώρες ενδιάμεσα λιπάσματα: seachem σίδηρος 6 μέρες από 5 ml flourish 3 μέρες 2 ml τρεις 3 μέρες 10 ml κάλιο 6 μέρες 5 ml φώσφορος 6 μέρες 2ml το ενυδρείο τρέχει με φυτά co2 και +3 λάμπες 1 μηνα και νομίζω πως τα πάει καλά η φωτογραφία είναι μετά το πρώτο κλάδεμα |
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησα να τραβήξω τις φυσαλίδες που στέκονται πάνω στην άμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή χρονια σε όλους !
το φαινόμενο με τις φυσαλίδες δεν μπορώ να το παρατηρήσω πλέον γιατί η άμμος έχει καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό από φυτά και από τη Marsilea Exarata εδω ειναι η παρουσίαση του ενυδρείου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76642 με ενδιαφέρει η γνώμη όλων για βελτίωση του στησίματος και της ψαροσύνθεσης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυσαλίδες στο υπόστρωμα | despot | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 03-08-12 10:58 |
φυσαλίδες | mikros84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-05-12 13:56 |
Φυσαλίδες υπόστρωμα.. | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-04-11 22:47 |
Φυσαλίδες | CostasD | Malawi | 18 | 12-07-09 23:18 |
DIY CO2 - Δεν βλέπω φυσαλίδες | chrisx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-11-06 12:01 |