|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι βαλισνέριες μου δεν είναι και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επειδή αυτό το φυτό για κάποιο λόγο πάντα μου χάλαγε, μιας που ποτέ δεν είχα υπόστρωμα, εκτός από εβδομαδιαία προσθήκη sera florena να βάζω και κάτι άλλο πχ κάποιου είδους ταμπλέτα? Το excel νομίζω ότι δεν το αντέχουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ταμπλετες seachem και βαλε μια σε αποσταση 3-4 εκατοστα απο τη ριζα. Αλλαζε τη ανα 3μηνο. Δεν χρειαζεται υποστρωμα η vallisneria. Δως της λιγο χρονο να προσαρμοστει και θα σου γεμισει ολο το ενυδρειο δρομεις.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry γιατί είμαι άσχετος. Θα κρατήσει η ταμπλέτα 2-3 μήνες μέσα στο ενυδρείο?? Νόμιζα ότι διαλύονται ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
|
|
||||
|
||||
![]()
Της seachem τοσο κρατανε.
|
|||
|
|||
![]()
ok. Θα πάω να πάρω.
Ευχαριστώ! ![]() ------------------------- Ερώτηση πάλι. Μπορώ να βάλω παραπάνω από μία συγχρόνως στο ενυδρείο (πχ 3-4 σε κάθε σημείο που υπάρχουν φυτά) ή επιβαρύνει το νερό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 05-12-13 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, μπορεις. Αλλα το καλυτερο ειναι να κοψεις τις ταμπλετες στη μεση και να τις μοιρασεις. Η υπερδοσολογια, μπορει ακομα και να καψει τις ριζες αν το παρακανουμε. Στη συκευασια αναγραφει ποση επιφανεια καλυπτει η μια ταμπλετα. Και να φροντισεις να τις βαλεις πολυ βαθεια, ετσι ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να βγουν εκτος βυθου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |