|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρήστο! Πολύ ωραίο! Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Όλα περιποιημένα.
Ο βράχος είναι αρκετός. Μην βάλλεις άλλο. Ούτως η άλλος μπορείς να το στηρίξεις και με λιγότερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Με το Πανο και το Νινταλ διπλα σου μην φοβασαι τιποτα !!!!
Προχωρατε και τρελλανε μας !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια μιλαμε εχω παθει πλακα εχω πολλά να μαθω ......
βοηθατε με την κυκλοφορια και με δοσομετρικες ρεεεεεεε |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο στησιμο
![]() Πολυ ωραια κομματια βραχου, που τα βρηκες ρεεε; Στο σαμπ μπουκωμενος φαινεται ο βραχος Χρηστο τουμπανο θα γινει, να το χαιρεσαι φιλε!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η κυκλοφορία είναι jebao? Μην σε νοιάζει τόσο η κυκλοφορία τώρα. Μόλις μπουν κοράλια κοίτα την. Δοσομετρικές τι τις θές απο τώρα? Δεν χρειάζεται να συμπληρώνεις αν δεν έχεις κοράλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Η διαμόρφωση του βράχου σου στο ενυδρείο σου.....
![]() ![]() Για το sump σου... θα έλεγα και εγώ ότι είναι μπουκωμένο. Βγάλε μερικά βραχάκια και βάλε 1 - 2 μόνα τους και ξεκάρφωτα πάνω στον αραγωνίτη στο κομμάτι που είναι άδειο....εκεί θα μπορείς να βάλεις μερικά κοραλάκια.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δοσομετρικες η CR θελω απο τωρα να τα μαθω πριν μπουν τα κοραλια
![]() το σαμπ θα εχει πολυ βραχο και μαλιστα "μπουκωμενο"ετσι ειπε ο μεντορας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάσοοοο.....!!!!
Όταν μιλάν οι μέντορες οι άλλοι.....απλά λεν τη γνώμη τους ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δοσομετρικές και ριάκτορες δεν νομίζω να παίζει να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα. Αλλά και πάλι, πως θα τα μάθεις εφόσον δεν θα έχεις καταναλώσεις στις τιμές? Για να τα μάθεις πρέπει να τραβιούνται οι τιμές απο τα κοράλια(άντε και ελάχιστη απο τον βράχο και την κοραλίνη) ώστε να δεις στην πράξη την συμπλήρωση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|