|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα στην παρεα!
ναι, Σπυρο, μιλαω για αστρωτο ενυδρειο χωρις ψαρια μεσα, χωρις βιολογια (προφανως, εφ οσον ειναι αστρωτο) @kfg12345 οπως απαντησα και στον Σπυρο, μιλαμε για αστρωτο ενυδρειο, χωρις ψαρια, με το που το γεμιζεις, δηλαδη, να ειναι ετσι και η φιλτρανση του ηταν εξωτερικο ecco pro 300 και το εσωτερικο του Rio 180 σχετικα με την τελευταια σου προταση, διαφωνω! Και διαβασμενα να τα 'χει καποιος, δεν βλαπτει να τα ξαναδιαβασει ακομη μια φορα!
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα...
![]() ναι ενταξει αν μιλας για αστρωτο ενυδρειο(στο πρωτο γεμισμα)φυσικα δεν εχει σημασια.αν εχει ξεκινησει το στρωσιμο,εχει.με την εννοια οτι παλι θα επηρεαστει και θα καθυστερησει να ολοκληρωθει.αυτο αν μιλαμε για αποτομη πτωση της θερμοκρασιας.γιατι στην αυξηση(μεχρι ενα σημειο)συμβαινει το αντιθετο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τετοια περιπτωση εγω θα περιμενα να καθαρισει και μετα θα εβαζα ψαρια. Ειναι φυσιολογικο σε νεο ενυδρειο να συμβει αυτο, και φυσιολογικο μετα απο μερικες μερες να καθαριζει μονο του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λογικο το μπερδεμα, μιας και οι φωτο δεν ειναι δικες μου, ειναι του φιλου που ανοιξε το θεμα, απλα εγω εκανα high jack! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η λευκη θολουρα οταν δεν ειναι Bacterial Bloom, συνηθως ειναι απο το βυθο ή απο απλυτα υλικα.
|
|||
|
|||
![]()
Ποσο καιρο απλυτα;;;τα εχω πλυνει 3 φορες.....σε 2 μηνες και κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ενα υλικο θελει πολυ πλυσιμο, αν δεν γινει οσο πλυσιμο χρειαζεται, θα θολωνει συνεχως.
Και δεν μιλαω για απολυμανση κλπ αλλα για ξεπλυμα μεχρι αν φυγει το χωμα (αν φυγει) Τι υλικο εχεις παρει εσυ? (μη βαλεις καμια φωτο απο αλλο ενυδρειο παλι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οχι ρε παιδια οι φωτο ειναι απο το δικο μου ενυδρειο!ειχα ανεβασει και παλιοτερα χωρις φυτα τοτε ηταν πεντακαθαρο....ηταν με μπολι 3 μερες.μετα με τα φυτα εγινε το μπερδεμα και το ξυλο.τεσπα απο διαφορα που ακουσα μπορει να φταει και το φιλτρο να μην εχει καλη αποδοση,jbl 250 cristalprofi 700l/h.λογικα στο δικο μου θα ηταν μια χαρα αφου ειναι 160 μεικτα αλλα ειναι παλιο το πηρα μεταχειρισμενο αλλα δουλευει κανονικα.σημερα το ελεγα στη δουλεια και ενας φιλος που ασχολιοταν παλι μου χαρισε ενα δικο του εσωτερικο.tetratec in 1000
με 1000λιτρα αν ωρα ειναι δυνατον?καλο ειναι αυτο το φιλτρο?προς το παρον τα εχω και τα 2....θα δειξει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπυρο ο puntakias 22 εχει ανοιξει το θεμα και οι φωτο ειναι δικες του κανονικα.Ο tm που ελεγε για την αποτομη πτωση θερμοκρασιας ειναι αλλος απλα ανεφερε και το δικο του θεμα το οποιο ομως αναλυει σε αλλο τοπικ. Για αυτο παιδια καλο θα ειναι να μην μπερδευουμε τα θεματα γιατι και εμεις με ενα μυαλο και αυτο λειψο το χανουμε,τα κανουμε σουπα και δεν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θολουρα | ανδρεα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-02-13 18:23 |
Θολουρα | malawimbuna | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 22-05-09 02:13 |
θολουρα... | sharky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 22-01-09 00:46 |
θολουρα.............. | simeon | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 17-08-08 21:19 |
ΘΟΛΟΥΡΑ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-07 14:20 |