|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη έχω σκοπό να το στοκάρο σταδιακά πολύ. Και εγώ πιστέυω ότι το ATS (απο αυτά που διάβασα) ότι θα υπερισχύσει άλλα δεν θέλω να το διακινδυνέψω. Ας υπάρχει το σκίμερ και ας μην βγάζει τίποτα.
Για τον βράχο που είπα θα βάλω και άλλο, έχω πάρα πολύ χώρο στο sump και για αυτό είπα θα βάλω και άλλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά το σκιμμερ και το ΑΤS αν τα δουλεύεις παράλληλα πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτοχέρης στις τροφές και τα συμπληρώματα. Εγώ θα φοβόμουν για το στέγνωμα. Είναι πολύ εύκολο να στεγνώσεις αν δεν προσέξεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη στα αλατια Ιγνατιε
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή.
Θα σου στείλει φορτηγό με δώρα η ΔΕΗ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς πόσο καιρό χρειάζεται για να πιάσει άλγη το ATS?
Με 40 ενυδρεία στο μαγαζί, πίστεψε με έχω πάρει μετοχές τις ΔΕΗ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θέλει τουλάχιστον 2 βδομάδες(minimum). Τώρα επειδή εσένα είναι όλα νεκρά και δεν έχει βρώμα ίσως αργήσει λίγο παραπάνω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 28-11-13 στις 11:16 |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο το πρότζεκτ Ιγνάτιε , καλό ταξίδι σου εύχομαι , 2 παρατηρήσεις μόνο , νομίζω η στάθμη είναι λιγο πιο ψηλά από ότι πρέπει γιατί αρκετά ψάρια έχουν το κακό συνήθειο να πηδάνε και μπορεί ο κυματισμός που θα σου κάνουν οι jebao να ρίξουν νερά έξω και 2 βάλε και άλλες φωτό
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τον κοβω στο μηνα ισως και παραπανω...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη μου προσπάθεια!! | chrisvari | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 20-02-14 19:50 |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |