|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι μπλε και κοκκινες γραμμές είναι η ροή του νερού από πάνω και από κάτω ή βάζεις και αλλα χωρίσματα για αυτόν τον λόγο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φιλος αυτο σκεφτομαι απο μια μερια εισαγωγη νερου και απο την αλλη αντλια για επιστροφη στο ενυδρειο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω κάτι πιο απλό να γίνεται
|
|
|||
|
|||
![]()
με μερικες μετρησης ο χορος ειναι πανω απο 90μηκος και 45 παχος οποτε η δυο πλερες 60
αρα με 60 υψος γιανα χορεση και το σκιμερ που ειναι πλατης παμε στα 108 λιτρα μικτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ Βάση επί ύψος δια 2 και αυτό επί ύψος Ακυρο, σώστα το είπες 108 είναι |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι τα τζαμια θελουν να γινουν γονιες για να κολησουν καλα??? επισις επιδι εγω εχω δει καποια θεματα και εχω ψαξει καποια ψαρια υπαρχει καποιος καταλογος απο ψαρια για reef? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τζάμια είναι ένα θέμα αν θα κοπούν φάλτσα και πως θα κοπούν ή να ρονταριστούν φάλτσα ή να λυγίσης λαμάκι απο αλουμίνιο να βάλεις στις γωνιές από έξω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |