|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην δεν ειναι απλη αεροπετρα κια για αυτο το συζηταω. Εχω διαβασει οτι υπαρχουν πολλες ποιοτητες του συγκεκριμμενου diffuser.
Εχω δει σε βιντεο τι κανει και εχω διαβασει και πολλες γνωμες. Αυτη τη στιγμη κανω διασπαση με φιλτρακι εσωτερικο και ειμαι ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα εαν γινεται να μην εχω κατι που πιανει χωρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη που σε ζαλίσαμε με πράγματα που, προφανώς, ήδη γνώριζες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε γιατι δεν παιρνεις τους κλασικους γυαλινους diffusers?
Ειναι πολυ ομορφοι (κατα τη γνωμη μου) και κανουν καλη διαχυση, εχω χρησιμοποιησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tεο εγω δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα δυο αλλα εχω διαβασει γνωμες και εχω δει βιντεο. Αυτο το fog παντως δε το κανει κανενας γυαλινος diffuser. http://www.youtube.com/watch?v=-Ia2iYC96lo
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δεν αμφιβαλλω. Απλα γιατι ειχα γυαλινους και μαλιστα με DIY και εκαναν πολυ καλη δουλεια. Με DIY, ομως, απλα μπουκωνουν λογω ελειψης πιεσης.
Θα ξαναεβαζα αν επαιρνα μπουκαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 09-11-13 στις 08:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και από ότι είπες δεν θες εξωτερικό, εγώ θα σου πρότεινα αυτόν. http://www.ebay.com/itm/271101831691...84.m1423.l2649 Τον ίδιο έχω πάρει και εγώ Κάνει πολύ καλή διάχυση, ανοίγει και καθαρίζετε, και δεν φαίνετε τίποτα μέσα στο ενυδρείο. Μετά από αυτό το καλύτερο για μένα είναι το DIY διαχυτηρα με το φιλτρακι Όλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω πως κάνουν καλή δουλεία. Απλός διαχωρίζουν την φυσαλίδα σε μικρότερες και αυτές με την σειρά τους καταλήγουν στην επιφάνια χωρίς να έχουν διασπαστεί εντελώς μέσα στο νερό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- μπορεις και ενα τετοιο και να το συνδεσεις στη εξοδο του φιλτρου!! θα κανει λιγο θορυβο ομως! ![]() ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 09-11-13 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα moss απο ebay. | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-09-11 21:59 |
Aγορα απο ebay.... | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-05-11 09:23 |