|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ερώτιξη : Η τύρφη στα σχοινιά δεν κινδυνεύει να ξεκολήσει?
(εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός...άρα κάτι χάνω!!! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 01-11-13 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν είδες στις αρχικές εικόνες η τύρφη τοποθετείτε όταν περάσεις το δεύτερο / τρίτο στρώμα aquamat, άρα γίνεται ένα σώμα όλο. Αν και τα σχοινιά με την τύρφη δεν θα είναι εντός του νερού απλά θα βρέχονται κάποιες στιγμές της ημέρας από τα μπεκ.
|
||||
|
||||
![]()
George ωραια γινονται.τι μηκος εχουν αυτα?μηπως να εκανες και κανενα πιο μακρυ να βρισκεται?
προσεξε επισης οτι ο τυπος πανω στις φωτο,εχει βαλει διπλα σχοινια στο κεντρο.σαν να διακλαδωνονται οι ριζες δηλαδη και στριβουν η μια με την αλλη.νομιζω αν το κανεις θα ειναι πιο φυσικο το αποτελεσμα.και προσπαθησε να κανεις μερικα με σχοινια διαφορετικης διαμετρου.(μιλαω για τα δυο κεντρικα κομματια σχοινιου-ριζας) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αύριο θα ξεκινήσω ένα ακόμα με πλαστικούς σωλήνες και σχοινιά, αυτό θα έχει μήκος περίπου 60cm. ------------------------- Έφτιαξα άλλο ένα 60αρι ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 01-11-13 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!, το μονο που σκεφτομαι ειναι να προσεξεις το πολυ λεπτο ναυλον σχοινι που εχεις βαλει με την κυκλικη πλεξη προσεξε το λιγο αυτο για 2 λογους το πρωτο ειναι οτι ειναι καθαρα ναυλον και δε ξερω κατα ποσο θα πιασει πανω το υλικο που θα το περασεις, το δευτερο και πιο σημαντικο ειναι οτι η πλεξη του δεν ειναι πολυ σταθερη με τον καιρο ξεφτιζει και λυνεται αν μπορεις καψτο στις ακρες να κολησουν οι ινες αν δε το εχει κανει ηδη και αν δεν χαλαει η οπτικη κανε το ιδιο σε ολο το μηκος του σχοινιου ανα διαστηματα κατα τα αλλα το βλεπω να γινεται φοβερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, ίσως να το έχασα κάπου, αλλά τι υλικό έχεις διαλέξει να τα βουτήξεις; Πιστεύω θα γίνει κουκλί πάντως. ¶μα δεν ξαναχαθώ θα βοηθήσω!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |