|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις εριξε παρα πολυ, οντως, δεν το ειχα δει.
Η grolux για μενα ειναι η καλυτερη λαμπα αναπτυξης φυτων με διαφορα.
|
|||
|
|||
![]()
δεν βρισκω πουθενα ballast 2 επι 45W οποτε μαλλον θα παω σε εχτρα λυση! αντικατασταση των λαμπτηρων με τ5 39W και προσθηκη ακομα μιας τ5 24W στην μεση απο τις αλλες δυο!πειραζει που θα ειναι αρκετα πιο μικρη απο τις αλλες 2?θα φτανει το φως στις ακρες? δηλαδη ακομα ενα μπαλαστ!τι συνδυασμο λαμπτηρων να βαλω τωρα με 3 λαμπες??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι στο rio 125 εχω τη gro μαζι με την day της juwel και ισοροπει το χρωμα κοντα στην επιφανεια κανει λιγο <<blacklight>>, την color σιγουρα με τιποτα την nature την φοβαμαι λιγο να σου πω ειναι αρκετα αδυναμη στα ματια παντα για να καλυψει την gro αισθηση μου παντα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
2x28 watt εβαλα τη sylvania να τη δοκιμασω γιατι τα 20¤ της juwel τα βρισκω τραγικα και δεν το μετανοιωσα μου φαινεται πολυ καλυτερη και οταν αλλαξω την day θα παω στη sylvania aquastar να κανω μια δοκιμη
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις δοκιμασεις συνδυασμο grolux με day της juwel και ειναι ενταξει, τοτε μια χαρα. Τη nature την προτεινα για να γινει πιο ηρεμο το τοπιο, σκεπτομενος τα χρωματα τις grolux και day (τις οποιες εχω, αλλα δεν δουλεψαν ποτε μαζι), τα οποια ειναι εντονα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και για συνδιασμο 3 λαμπτηρων οπως γραφω παραπανω εχεις κατι να προτείνεις?σε απλες αυτην τη φορα! |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι σου καθεται καλυτερα στο ματι να βαλεις. Μπορεις να βαλεις 2 grolux και μια day, για παραδειγμα. Ή το αντιστροφο. Μερικες φορες αν δεν δοκιμασεις, δεν ξερεις ποιο ειναι το χρωμα που σου αρεσει τελικα στο ενυδρειο. Για τα φυτα και οι δυο συνδυασμοι μια χαρα μου φαινονται.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλες | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-10 02:16 |
diy 45-30-30 συμβουλες | mao | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-09-09 04:13 |
Συμβουλες | ggeos | Malawi | 6 | 09-04-08 22:46 |
συμβουλεσ για κοι | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-03-08 16:49 |
συμβουλες | vanilla | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-05-07 13:57 |