|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αγαμεμνωνα, για δωσε ονομα του πετ σοπ, αν εχεις και στοιχεια του (διευθηνση, περιοχη, τηλεφωνα κτλ) και μερικες πληροφοριες σχετικα με το πως αγορασες τα ψαρια σου, αν σου δωσαν τιποτα συμβουλες κτλ... και πεσ μας αναλυτικοτερα τι ελεγε σε αυτα τα 15 λεπτα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ρε συ Νίκο ...!!! ![]() Το ονομα του μαγαζιου και η περιοχή, νομίζω ότι φτάνουν 15' λαλακίες θα του έλεγε...τι άλλο περιμένεις? Ψαρια ελάχιστοι παίρνουν πίσω, ειδικά οι γνωστές αλυσίδες, ούτε που θέλουν να το ακούνε Ως ένα βαθμό έχουν δίκιο. Οφείλει ο καταναλωτής να πηγαίνει ξέροντας τι θέλει να αγοράσει.
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
ξέρει κάποιος την ''ιδανική'' διακόσμηση για το ενυδρείο μου
![]() ------------------------- ή για να 'ημαστε πιο λογική μπορείται να με βοηθήσετε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agamemnonas : 23-10-13 στις 17:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά τα petshop είναι μαγαζιά και θέλουν να πουλήσουν και θα κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. Για σκεφτείτε να πήγαινε κάποιος να πάρει ενυδρείο και να του έλεγαν «πάρτο αλλά έλα σε 1 μήνα που θα έχει στρώσει να πάρεις και ψάρια». Δεν θα πούλαγε τίποτα γιατί ο αδαής σιγά μη περιμένει 1 μήνα για να βάλει ψάρια μέσα, πιστεύω πως όλοι στην αρχή κάτι τέτοιο κάναμε (εγώ πάντως το έκανα), για αυτό είσαστε εσείς εδώ και μου ανοίξατε λίγο τα γκαβά μου και τα ανοίγεται καθημερινά σε πολλούς όλους και μετά εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Πρέπει πρώτα εμείς να μάθουμε τι πρέπει , μη περιμένουμε από τους εμπόρους να μας πούνε, όχι ότι δεν υπάρχουν και σωστοί, υπάρχουν αλλά είναι λίγοι. Και ο φίλος agamemnonas θα πρέπει να μάθει, και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις (γιατί καμιά φορά παρόλο που σου λένε εσύ κάνεις αυτό που θες, και την πατάς(και αυτό το έχω κάνει)) . Είμαι της άποψης πως όταν πας σε petshop πρέπει να ξέρεις τι θες, αλλιώς θα πάρεις όλο το μαγαζί , μη σου πω πως θα πας γα ψάρια και θα φύγεις και με κανά κουτάβι μαζί. ------------------------- Φίλε agamemnona, οτιδήποτε είναι φυσικό που υπάρχει στη περιοχή που ζει το ψάρι είναι ιδανικό, από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου τι θες εσύ να βάλεις, ξεκινάς από κάποια ξύλα ή ρίζες, κάποιες πέτρες αν σου αρέσουν και αν φυσικά κάνουν στη συγκεκριμένη ιχθυοσύνθεση που έχεις και τελευταίο κάποια φυτά. Εσύ τι θες και μέχρι που είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-10-13 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σχετικά με τα ξύλα μπορώ να βάλω και ξύλο κανονικό ή πρέπει να το αγοράσω και τι διαδικασία να κάνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φίλε μου δεν κάνουν όλα τα ξύλα, εγώ αγόρασα αλλα έχω διαβάσει εδώ για ρίζες από πλάτανο. Αν δεν θες να αγοράσεις περίμενε να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος ή ψάξε εδώ για παλιότερα αρθρα. Αυτο που έκανα όταν τα αγόρασα, τα άφησα 1 εβδομάδα στο νερό και μετα το έβρασα. Μοπάνι είχα αγοράσει. Αν δεν αγορασεις πρόσεχε τι ξύλο θα βάλεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν δεν εχει αυτά για τα οποία πας, πολύ απλά δεν αγοράζεις Το ψαχνεις σε φόρουμ ή site και πας την ιδια ή την επόμενη μερα Στην εποχή του ιντερνετ (αθανατη αυτή η ατάκα!!!) δεν δικαιολογείται το "δεν ήξερα"! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
όμως υπάρχου και και κάποια ξύλα που επιτρέπονται .(διάβασα τη διαδικασία στο φόρουμ
![]() ------------------------- μήπως ξέρεται πια ξύλα είναι αυτά; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agamemnonas : 24-10-13 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έχω ένα τεράστιο κέλυφος αχιβάδας το οποίο αγόρασα και έχω και ένα αλλο το οποιο βρήκα πιο απο τα δυο να βάλω και τί επεξεργασία να κάνω (το αγορασμένο δεν έχει υποστει επεξεργασία π.χ λούστρο)
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίγη βοήθεια παρακαλώ..! | ClownAnemonefish | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 23-03-11 13:13 |
Βιοτοπικό - Λίγη βοήθεια παρακαλώ | LeeHook | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-10 18:13 |
Λίγη Βοήθεια! | kostvl18 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 22-03-09 00:05 |
Λίγη βοήθεια.....! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-04-08 15:20 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |