|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#39
|
||||
|
||||
![]()
Το λαθος που εχει γινει Παναγιωτη σε ολες τις προσπαθειες σου, παντα μιλωντας φιλικα, ειναι οι βιαστικες κινησεις. Ενθουσιαζεσαι και ο ενθουσιασμος σου δεν σε αφηνει να ψαξεις τις αναγκες των κατοικων του ενυδρειου σου, να στησεις σωστα το περιβαλλον, να εισαι σιγουρος οτι τιποτα δεν θα παει στραβα, αλλα σε αντιθεση, σε οδηγει στο να τους βαλεις την επομενη κιολας μερα.
Ειναι μεγαλη αρετη η υπομονη και η ψυχραιμια σε αυτο το χομπι. Αλλιως η λογικοτατη απογοητευση, καποια στιγμη αργα ή γρηγορα, θα σε απομακρυνει απο τα ενυδρεια, οσο και να μην το θελεις. Για τα pufferακια που λεγατε πιο πανω, σκεψου οτι μου πηρε 3 μηνες διαβαζοντας και ψαχνοντας, μεχρι να στησω το ενυδρειο οπως το ηθελα και μετα τα εβαλα. Λες να μην ηθελα απο την πρωτη στιγμη? Ακομα και το γαριδαδικο που εχω, ενω ηταν ολα ετοιμα και ετρεχε κανονικα, μου πηρε 6 μηνες για να αποφασισω οτι τελικα θελω να βαλω....red cherries. Μεχρι τοτε ειχε μονο σαλιγκαρια.
__________________
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλιό ενυδρείο καινούρια αρχή | aNe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 17-02-13 01:27 |
Ένα παλιό ενυδρείο που δεν υπάρχει πια... | Αλέξης6 | Bettas | 6 | 03-05-10 00:37 |
OSCAR σε παλιό ενυδρείο και η μετακόμιση... | elk | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 16-08-09 21:37 |
Το παλιό Σπασμένο ενυδρείο μου!!! | mesasola | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 26-10-08 08:21 |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |