|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο φιλτρο θα βαλεις στο μεγαλο για να το στρωσεις γιατι απο τις φωτο δεν βλεπω να ειναι καποιο της προκοπης και να μπορεις να το μπολιασεις κιολας
|
|
||||
|
||||
![]()
το hailea που εχει,παιρνει υλικα μεσα ανετα.
------------------------- οκ,αν δεν θες να τα ταλαιπωρησεις τα ψαρια(ταλαιπωρια σημαινει στρες,ασθανειες,θανατοι κλπ) μπολιασε αμεσα το φιλτρο που εχεις(μιλαω για το hailea) στο 60αρι και βαλτα εκει μαζι με πολλα φυτα.οτιδηποτε αλλο,απλα θα τα ταλαιπωρησει.απο λιγο εως πολυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 13-10-13 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για μενα πιστευω πως το φιλτρο που εχει ειναι μια πολυ προχειρη λυση και αργα η γρηγορα θα χρειαστει αλλαγη οποτε προτεινω να αγορασει
http://www.petsupermarket.gr/3081/%C...%82-100lt.html που εχει μεγαλη χωριτηκοτιτα υλικων και για το μπολι και για το siporax η οτι αλλο θελει να βαλει και να εχει ενα σωστο φιλτρο απο την αρχη αν ενδειαφερεσαι σε μια 2 μερες θα μπολιασω και εγω το δικο μου το 3ο να κοψω απο σημερα μισο σφουγγαρι να σου φερω αυριο το μεσημερι αν εισαι κοντα |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω το hailea
|
|
||||
|
||||
![]()
,
μπολιασμενο μην το ρισκαρεις,γιατι θα καουν απτην αμμωνια τα ψαρια.και ταισμα οπως σου ειπα,μηδεν μεχρι να μπολιασεις.αν θες να ταιζεις ελαφρα μεχρι να μπολιασεις(το συντομοτερο δυνατο) θα πρεπει να κανεις και αλλαγες νερου καθημερινες. με νερο αποχλωριωμενο,και στην ιδια θερμοκρασια με αυτο του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή το Manado δε θέλει τίποτα από πάνω του, μπαίνει έτσι. Καλό ξέπλυμα θέλει μόνο.
Επειδή ίσως να το έχασα κάπου και δεν είμαι σίγουρος πάμε και για τα δύο ενδεχόμενα: α) Αν τα φίλτρα εκεί που τα έχεις είναι στρωμένα στήσε το 60άρι όπως το θες, βάλ' τα μετά μέσα και μετά μπόλιασε το φίλτρο σου από τα ήδη στρωμένα. β) Αν δεν είναι στρωμένα ζήτα μπόλι και μετά κάνε τα ίδια, αλλά προσέχοντας τα ταΐσματά σου. Οι απαντήσεις που έλαβες παραπάνω δεν είναι λανθασμένες, σου λέω απλά τι θα χρειαστείς άμεσα.
|
||||
|
||||
![]()
το βασικο πιστευω ειναι να στηθει το 60ρι και να πανε εκει τα ψαρακια γιατι στα 20λιτρα δεν ειναι και το οτι καλυτερο.
Το στησιμο μπορει να γινει και αεσα με αυτα που εχεις, και αυριο να βρεις μπολι και μερικα φυτα, οποτε το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλες αγγελια για αυτα τα δυο. (αν ο harmasn που προσφερθηκε για μπολι μενει κοντα σου συννενοειθειτε, κι αν εχει και κανα κομματι κερατοφυλο η αλλο φυτο γρηγορης αναπτυξης ας δωσει ενα κομματακι). Τα υπολοιπα (ριζες, οξυνση νερου, φωτισμος, επιλογη ισως μεγαλυτερου θερμαντηρα και ισως και φιλτρου κτλ κτλ κτλ) γινονται και σε βαθος χρονου, αφου και στα 20ρια που ειναι τωρα ειναι σε πολυ χειροτερες συνθηκες.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι στρωμενα αλλα αφου μου εφεραν τα ψαρια δεν μπορουσα να τα ειχα σε δυο ποτηρια χωρις τιποτα μεχρι να φτιαξω το μεγαλο....ετσι αυτα μπορεσα προς το παρον να τους προσφερω αυτα εκανα...και παλευω για το καλυτερο....οσο για το μπολι εβαλα αγγελια και αν γνωριζετε εσεις καποιον μενω ιλιον...ευχαριστω εκ των προτερων για ολα οσα με μαθαινετε και για ολα οσα θα με διδαξετε...
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 13-10-13 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, υπαρχουν καποιοι συγχομπυστες στην περιοχη σου, η αν δε βαριεσαι να διασχισεις λιγο τη Θηβων πιο κατω θα προσφερθουν πολλοι περισσοτεροι.
Δεν ειναι κακο ουτε ζητιανια αν δεις καποιον σε περιοχη που σε βολευει να του στειλεις πμ (το χα ακουσει απο συγχομπυστα που ψιλοντρεποταν να μου ζητησει μπολι, αλλα το μπολι ειναι αμεση αναγγη κι οποιος μπορει και δεν εχει τελευταια καποια ασθενεια απλα δινει)
|
|||
|
|||
![]()
Καθε απογευμα 7 με 7.30 παω σε μια σχολη εκει κοντα στην περιοχη σου στο μετρο της ανθουπολης εαν εισαι εκει κοντα και βολευεσαι να ερθω νωριτερα να σου δωσω το μπολι και να σου πω 2 -3 πραγματα που να σε προβλιματιζουν με το χομπυ αν θες να σε βοηθεισω και στο στησιμο αλλα δυστηχως φυτα γρηγορης δεν εχω καθολου περιμενω απο τριτη να μου ερθουν και μενα απο συνχομπιστα
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχε ζητησει η ξαδερφη μου μαυτο τον τροπο που λες...και η απαντηση του ηταν πως εκεινος δεν ζητησε ποτε τιποτα απο κανεναν και τα εκανε ολα μονος του ακομη παιδευτηκε στο να στρωσει το ενυδρειο του με αμμωνια για 1,5 μηνα και για πιο λογο να βοηθαγε εκεινος ;;;αυτα ηταν τα λογια του...απαντηση προς nick74
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|