|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην κολλατε εκει ρε παιδια...
Η συμμετοχη ειναι το θεμα,οχι ποσο καλοι φωτογραφοι ειμαστε. Εξαλλου υπαρχουν αλλες 5 μερες ακομα για τις συμμετοχες,μια καλη θα την βγάλετε.
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ρε συ, σιγορα δεν με νοιαζει η πρωτια, αλλα ηθελα να στειλω κατι που θα μου αρεσει κι εμενα. Αν δεν μου αρεσει αυτο που βγαινει στη φωτογραφια, τι να κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Να βγαζεις συνεχως και να πειραματιζεσαι με τις ρυθμισεις της μηχανης μεχρι να τα καφερεις...
Δες και εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46281
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω βρε, ετσι κι αλλιως για να βγαλω μια καλη φωτογραφια, βγαζω απειρες. Αλλα με τις compact, τα αποτελεσματα δεν εινα παντα τα καλυτερα. Δεν ξερω, ισως προσπαθησω και αυριο, αλλα δεν βλεπω φως.
|
||||
|
||||
![]()
Μα το θεμα που σου εβαλα ειναι για να δεις ποσο μικρη διαφορα εχει στο τελικο αποτελεσμα η κομπακτ με την dslr.
Αρκει να πειραματιστεις λιγακι...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δανειστηκα μια φιλου τραβηξα 1500 μεχρι να βρω μια καλη κα παλι τπτ...αμα δεν το χεις ετσι ειναι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |