|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν ζευγαρι τα ψαρια εχουν αλλη συμπεριφορα ..σαν κοπαδι παλι ειναι εντελως διαφορετικη θα το καταλαβεις προσθετοντας ψαρια
![]() εγω δεν βλεπω κατι περιεργο στην συμπεριφορα τους αν και πρεπει να μειωσεις ακομα τον φωτισμο σου η να βαλεις κανενα φυτο επιφανειας .και τελος να κανεις και λιγο υπομονη τα ψαρια δεν τα πηρες μικρα και αυτο εχει μεγαλη σημασια να ξερεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με πειράζει να κάνω υπομονή... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι φοβάμαι μην παίζει κάτι άλλο και με βρει κανένα κακό... Αν είναι φυσιολογική αυτή συμπεριφορά τότε οκ... Τίποτα άλλο ελπίζω να μην είναι...
Υ.Γ το βράδυ που έκλεισαν τα φώτα έκοβαν βόλτες κανονικότατα λες και είχε φως.... Τι να πω δεν ξέρω θα με τρελάνουνέ τελείως...
|
||||
|
||||
![]()
αρα την αιτια σου τι λενε με τον τροπο τους αλλα δεν τους ακους μαλλον.. μολις μαθεις να τους "διαβαζεις" ολα θα ειναι πιο ευκολα για σενα μην τρελενεσαι χαλαρωσε και απολαυσε τους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα το φως το έχω μειώσει στο ελάχιστο έχω βάλει για δομική και στις 2 λάμπες τους ανακλαστήρες ανάποδα από χθες επίτηδες για να δω τι θα κάνουν... Καμία διάφορα... Με το που δουν φως κάτω από τις ρίζες με την μία... Τώρα αυτήν την στιγμή που γράφω το φως είναι ακόμα κλειστό... Ε δεν έχουν σταματήσει το πέρα δώθε όλα μαζί ούτε δευτερόλπτο... Λες και βλέπω ρόδοστομους...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαλαρωσεεεεε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τριβώ τα μάτια μου τα ξανάτριβώ και δεν πιστεύω ακόμα αυτό που βλέπω σήμερα... ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ!!!!! ¶Φησα και σήμερα τους ανακλαστήρες έτσι και έχω πολύ λίγο φως! Και επιτέλους σαν να ξεθαρέψανε λίγο! !
|
||||
|
||||
![]()
το οτι κολυμπανε οι δισκοι ειναι απο μονο του αξιοθαυμαστο
![]() ![]() ειναι και λευκη η αμμος κ φεγγει και απο κατω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |