|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρόλα αυτά το pet shop από το σπίτι απέχει 5 λεπτά. Θα αγοράσω ένα ακόμα common. Η καραντίνα επιβάλλεται? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση μετά από αυτά που είχε τραβήξει το ψάρι μου από την άγνοιά μου να του κάνω ζημιά από τον νέο συγκάτοικο... Πρέπει να προσέξω κάτι στο ψάρι που θα διαλέξω? ------------------------- Καλημέρα σε όλους! Τελικά δεν έχω καταλάβει το εξής η καραντίνα επιβάλλεται όταν θέλουμε να προσθέσουμε ένα ψάρι? ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 31-08-13 στις 08:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |