|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το τζαμι θα ειναι ρονταρισμενο?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι λιγο ισα ισα να μιν κοβει στις ακρες και για να ειναι λιγο ποιο αγριο για να πιασουν καλα οι κολισεις.....
|
||||
|
||||
![]()
Για εμένα καλύτερα να πάρεις ένα έτοιμο καινούργιο τα ίδια λεφτά θα σου στοιχίσει.
Το pet-city έχει τα Anubias 496¤ τα 480lt μαζί με το έπιπλο σκέψου το |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου!!! να σου πω την αληθεια το εχω σκεφτει και εγω παρα πολυ σοβαρα αυτο το θεμα για πολλους λογους πρωτα απο ολα απο θεμα οικονομικο.... νομιζω οτι για την αγορα ολων αυτων που χρειαζοντε για κατασκευαστει ενα ενυδρειο απο την αρχη δηλαδη τζαμια,σιλικονες,ξυλα για το καπακι,λαμπες,μπαλαστ,σιδερα η ξυλα για την βαση και ολα τα σχετικα θα κοστισει πολυ παραπανω απο οτι να επερνα ενα ετοιμο και να ειχα και καποια εγκυηση και να γλυτωνα και τοση ταλαιπωρια και τοσο τρεξιμο.... αλλα απο την αλλη ειναι και η χαρα οτι το εχω κανει μονος μου.... δεν ξερω θα δειξει....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου ότι θα το έχεις σε 1 ημέρα και θα γεμίζεις τώρα,
![]() Σε αυτό προσανατολίζομενο και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Anubias έχω 1 χρόνο τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για αρχη γλαστρολιμνης | prodigy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 03-05-12 21:31 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |