|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα αν και η εμπειρια μου σε diy εχει να κανει με μικρα ενυδρεια εως 150 λιτρα κι αυτα μικτα, διαισθητικα πιστευω πως το τροχισμα χρειαζεται. (εγω τουλαχιστο το ζητησα) για να προστατευσει απο καποια τυχον μικροατελεια που μπορει να προκαλεσει μεγαλο προβλημα.
Τωρα οσον αφορα το ρονταρισμα, εχω ακουσει αλλοι να το υποστηριζουν κι αλλοι να το κατακρινουν, αλλα ειναι υπερβολη να το αναλυσουμε για τοσο μικρο ενυδρειο, και ειδικα με τετοια τζαμια.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
Φιμε τζαμια για diy ενυδρειο?? | sifos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 16-02-11 21:41 |
Τζαμια για ενυδρειο 350 λιτρα | Krisos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 18-08-10 22:48 |
σκεψη για θαλασσινο ενυδρειο | harris samos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-09 09:21 |