|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]()
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό. Επιτέλους ξέπηξα λίγο...
![]() Συγνώμη για την γαϊδουριά αλλά δε προλάβαινα ούτε το όνομά μου... Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ερωτήματα στις μετρήσεις νιτρικών της API. 1) Ο σωλήνας στην γραμμή του μετράει 5ml? Τουλάχιστον με τη σύριγγα και μετρώντας τα 5 ml γραμμή με γραμμή (εννοώ χωρίς νερό στη μύτη της σύριγγας) βγαίνω αρκετά πάνω από τη γραμμή του σωλήνα. Κάποιος από τους δύο έχει κάνει πατατιά, αλλά ποιός??? ![]() 2) Όταν το τεστ νιτρικών μείνει πάνω από 5' συνεχίζει να σκουραίνει ή είναι ιδέα μου. Αν είναι έτσι, πότε πρέπει να μετράμε? Φυτά υπάρχουν στο ενυδρείο και νομίζω ότι τα limnophila είναι ταχείας ανάπτυξης. Τώρα το γρασιδάκι (eleocharis parvula) δε ξέρω σε ποια κατηγορία συγκαταλέγεται. Παράθεση:
Για να αυξηθεί η ποσότητα του νερού φίλε, θα πρέπει πρώτα να μου βρεις ένα καλό δικηγόρο.(Δυστυχώς η δική μου δεν υπέγραψε το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχεις ποστάρει) ![]() ![]() ![]() Δε ξέρω αλλά πιστεύω ότι με 4 guppies, έναν pleco και 2-3 ramshorn δεν είναι τόσο μεγάλο το φορτίο. Αλλάξαμε και τον βυθό και βάλαμε χαλαζιακή μαύρη στο 1mm περίπου. Μια χαρά δείχνει, αν και είχε κάποια προβλήματα στην αρχή. Παρά το βράσιμο και τα περίπου 20 χέρια ξέβγαλμα, εξακολούθησε να βγάζει μια μαυρίλα στην επιφάνεια για 1-2 μέρες, τώρα φαίνεται να έχει ηρεμήσει το σύστημα. Μιας και το θυμήθηκα να πω ότι μαζί με την αλλαγή του βυθού χρησιμοποίησα και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα για σιγουριά, το οποίο θεωρητικά θα μείωνε και τα νιτρικά... ![]() Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να ρίξω ένα καλό καθάρισμα στο φιλτροκούτι μπας και από εκεί συμβαίνει τίποτα. Απλά επειδή με το που άλλαξα τον βυθό παρουσιάστηκε αμμωνία 0,25 για μια μέρα, θέλω να ηρεμήσουν τα πράγματα και να καθαρίσω το φίλτρο την άλλη εβδομάδα. Τέλος τα guppies δεν λένε να γεννήσουν με τίποτα. Η μία θηλυκιά νομίζω εδώ και ένα μήνα ότι θα εκραγεί, αλλά τίποτα. Πάει πουθενά το μυαλό σας? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια και Οργανισμοί Εσωτερικών Υδάτων της Ελλάδας | neos | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 3 | 09-10-12 12:26 |
Περί φωτισμού | Always_Learning | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-02-11 17:07 |
Περί φωτισμού???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 02-12-09 16:55 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |