|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, εχω καποιες propinqua, και bamboo, και μπολικα σαλιγκαρακια να κανουν δουλεια
![]() ------------------------- Ο μικροκοσμος μας: ![]() ![]() Aυτη εχει λιγη φαναρτζοδουλεια: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aυτης εδω η μαμα, καποια λαδια εκανε: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xαθηκανε σε αυτο το ενυδρειο: ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 10-07-13 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεριό το μικρό γαριδαδικο..! Φτου φτου Σάββα να τις 1000ασεις εκεί μέσα κ υπομονή με τα υπόλοιπα είδη.. Σου αξίζει η επιτυχία με όλες..
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα hitech αγορι!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ω ρε ομορφιες! Πολυ ωραια!
Υ.Γ. Το Στελιο δεν θα τον αφηνα να αγγιξει ουτε τον κουβα της αλλαγης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλέπω breeder σε λίγο καιρό Σάββαααα..
O κύριος Γαλάτης όλο λόγια είναι με τα ban του.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βλασφημείς τέκνο μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλαργα μην μας παρει χαμπαρι γιατι ειναι αγριεμενος!
Γυαλιζει το ματι του σας λεω! ![]() ![]() ![]() Ααααμαν! δεν προλαβα να σωσω νατον φαντης μπαστουνι... Συρμααα! πλακωσε ο banman! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αν γυαλίζει, έχω καιρό να το δω.. Χαχαχ..
Νόμιζα ότι λείπατε Κύριε..!! ![]() Σάββα δεν πιστεύω να τον έπιασες να ερωτοτροπει με τα ζωντανά σ, όπως τότε στην έκθεση..;!;!
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα με το που εριξα την τροφη για τον γαριδογονο, βγηκαν τα μειραζ 2000
![]() ![]() Kαι η οπισθοφυλακη εμεινε πισω να στησει καραουλι: ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Οταν θα λειπει. ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 10-07-13 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανατριχιασα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Big Brother's on the moove..!
Σάββα σου χαλάμε το θέμα.. Σορρυ.. ![]() Βγήκανε βόλτα για φαΐ οι δικές σ.. Τον υπόλοιπο χρόνο φαίνονται ή τις ψάχνεις στα 150λιτ;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου χαλατε τιποτα, να χαλαρωσουμε λιγο γιατι καθε καλοκαιρι... επερχεται διχονοια.
![]() Ειναι η δευτερη μερα που τις εχω μεσα σε αυτο, βολταρουν αρκετες φορες σε ολο το μηκος, και σκανε πανω στις ριζες σαν καμικαζι. ![]() Η τροφη να γυρναει μαζι με το νερο τελικα ειναι το αγαπημενο τους. Στο προηγουμενο που τις ειχα, ολο κρυμενες ηταν, και μονο οταν ερχοταν ο Στελιος - γκουχ γκουχ... - εβγαιναν! Βρωμα η δουλεια, μου τις μαγαρισε τις γαριδουλες μου ο αγριεμενος! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Oταν ηταν οι rcs μεσα, οι crs εκλεβαν ενα stick μεσα απο το πληθος, και πηγαιναν - κλασικα - απομερα να το γλεντησουν, οποτε εβλεπα οτι ετρωγαν. Τωρα που εχουν μεινει λιγα μικρα μονο rcs, δεν τα αγγιζουν τα sticks! Μωρ' τι σουρλουλουδες ειναι τουτες; ![]() Θα με στειλλουν αδιαβαστο!
|
||||
|
||||
![]()
Οσο παμε φουντωνουμε:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΣΑββα μου αρεσει το στησιμο ωραιο και εξυπνο!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα Νικο μου αρεσει που εχει πολλα επιπεδα, και τραβαει το ματι χωρις να το κουραζει.
Εχει βεβαια ενα αδυνατο σημειο, την περιοχη πισω απο την δεξια ριζα κατω απο το windelov, που δειχνει καπως αδειο και σκοτεινο, αλλα κατι θα βρω και για εκει. ![]() Οταν φουντωσουν και οι difformis στο κεντρο και πισω, θα γεμισει.
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλες είναι.. Και κατακόκκινες..!
Από ένα σημείο και μετά θα αυξάνουν τρελά σε πληθυσμό..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυξανεσθαι και πληθυνεσθαι:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα εισαι καλα φιλε μου.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει τρελο σκηνικο με τη μοςς!! οι μπαμπου τι κανουν εκει πανω ακροβατικα??!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα ωραια και καλα.ο μονομαχος που ειχες μεσα που μετακομισε;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Καμια φορα το παρακανω στην αναπληρωση της εξατμισης, και φτανει το νερο μεχρι τις λεντοταινιες, οποτε την στηνουν πιο καλα εκει! ![]() Δεν ξερεις τι σουρλουλουδες ειναι! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Στο 120λιτρο του σαλονιου, δεν τον προσεξες στο βιντεο που ειχα βαλει για τον survivor? ![]() Eχω ph 6.8 εκει οποτε ειναι πιο καλα. ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 20-08-13 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που εμπλεξες ωρε λεβεντη;
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! αν και βαλθηκες να μας βουρλισεις βραδυατικα...
![]() Ποια περιοχη;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |