|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου, δική μου άποψη είναι να μην πάρεις κάποια για να τα βάλεις σε δικό σου ενυδρείο καθώς δεν μπορείς να ξέρεις τι μικρόβια/ασθένεις μπορεί να κουβαλά. Ακόμα ακόμα δεν ξέρεις αν έχουν μεταλαχθεί (αφού λες πως βρίσκεται σε ρυάκι που ποτίζουν προφανώς χωράφια). Επειδή είμαι απο χωριό και τα γνωρίζω αυτά τα κανάλια που έχουν και ψάρια καμιά φορά είναι κίνδυνος για την υγεία αν τα φας. Γεμάτα φυτοφάρμακα/ραδιενέργεια και άγιος ο Θεός...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη samgr : 10-07-13 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η ραδιενέργεια που κολάει?
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Ελληνικών Φυτών | Βασιλείου | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 21-08-12 01:07 |
Λατινικές ονομασίες ελληνικών υδρόβιων και υδρόφιλων φυτών | lucy | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 28 | 29-05-12 21:21 |
Τοποθεσία και παραμέτροι ποταμών Ν.Αμερικής | Genirous | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 09-05-11 10:50 |
Υπερ και κατά σε προκαθορισμένες φόρμες λιμνών? | mariatito | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 1 | 13-10-09 16:59 |
Για τους λάτρεις των λιμνών | Τσιόνογλου Σταύρος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 06-10-08 12:19 |