|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έδωσα σε ένα φίλο μου που έχει 90αρι με quppy ....στο ενυδρείο αυτό δέν έχω θερμοστάτη αλλα θα βάλω σύντομα ... μονο αντιχλώριο βάζω...πές μου πώς να το κάνω σωστα αυτή τη φορά ,τον έχω 1,5 χρόνο στην κατοχή μου δεν θέλω να τον χάσω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Έδωσες τα νεον σε φίλο με gyppy?Δν είπαμε πως δν πάνε μαζί?δν παίζει ρόλο μόνο ο ογκος αλλά και οι συνθήκες!Θερμοστάτη βάλε χτες αν και τώρα με τις ζέστες ίσως να μην έχεις πρόβλημα!Είπες παραπάνω πως έχεις ph 6.8,αυτό πως το έχεισ χωρίς επεξεργασία??Αν είναι να έρθω να μείνω σπίτι σου που μ βγαίνει ο κ.... να το ρίξω σε μένα!Με έχεισ μπερδέψει λιγάκι!Για το ph διάβασε αυτό εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33909
|
|
||||
|
||||
![]()
τα quppy έδωσα τα νέον τα έδωσα σε pet shop απο κεί που τα πήρα ...το ph μου το μέτρησε ένας φίλος μου με κάτι στικ...συγνώμη αν σε μπέρδεψα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά το είχα ψιλιαστεί...χωρίς επεξεργασία δν ξέρω αν υπάρχει νερό στην ελλάδα ph 6.8,εκτος αν μένεις δίπλα από κανα εργοστάσιο και ρίχνει απόβλητα μέσα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατ αρχας ας ξεκινησουμε απο τις σκληροτητες και μετα βλεπουμε για το ph.
Ποιες πραγματικα ειναι οι σκληροτητες σου? εχεις υγρα για μετρηση gh / kh ?
|
||||
|
||||
![]()
μου τα έκανε όλα ένας φίλος δέν ξέρω τί ακριβώς χρησιμοποίησε.... τί να πάρω για να τα μετρήσω όλα αυτά εγώ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Νικο μου,πάρε την σκιτάλη σαν πιο έμπειρος,γτ με βλέπω να τον μπερδευω αντί να το βοηθάω το παιδι!!!Οπως βλέπεις αποφεύγω να εμβαθυνω όσον αφορά τις συμβουλές!Πάρε υγρά τεστ να είσαι πιο σιγουρος!και να τα κάνεις μόνος σου να μην στα κάνουν οι άλλοι,για να μαθαίνεις και να ξέρεις τι κάνεις κιολας!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά !! θα πάρω τέστ , και θα σας πω τις μετρήσεις για να μου πείτε τι θά πρέπει να κάνω ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να δεις σε μας τι νερα εχουμε και το ειδαν αρκετα ατομα με τα ματια τους 6,5ph σε πηγη απο το βουνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκεί θα πάω να μείνω...!!Να ευκολυνθεί η ζωή μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
To χαλαμε το ποστ τωρα!Αλλα ειχαμε σκληρο και παιδευομασταν με το παλιο δυκτιο να το μαλακωσουμε τωρα παμε σε Αφρικη και πρεπει να το σκληρενουμε!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως στα Γιαννενα εχουν πιο μαλακο νερο? βεβαια το kh 10 που λεει δε δικαιολογει τετοιο ph (εκτος κι α κατεβαζει με υγρα μπαταριας ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |