|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τρεχει περιπου 9 μηνες
θερμοκρασια 28 φιλτρο εχω ενα εσωτερικο eheim pick up και τωρα θα φτιαξω ενα εξωτερικο eheim 2213 που ειχα και το εχω παρατηρηση εδω και 2 μηνες απο τεστ εχω υγρα μονο ph και no3 αλλαγες αν εννωεις διακοσμηση προσθεσα τις καρυδες πριν 1 μηνα ενω αν λες για αλλαγες νερου κανω 1 φορα ανα 3 βδομαδες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το φίλτρο είναι πολύ μικρο για τα λίτρα σου. Στη θέση σου θα πήγαινα σε 2036 ή 2215. Αφού έχεις τεστάκια μέτρα τώρα pH (αν και ξέρουμε περίπου πόσο θα είναι) και κυρίως NO3 γιατί αν κάνεις τόσο αραιά αλλαγές μάλλον είναι αρκετα ψηλά! Αν είνια πάνω από 10 κάνε αλλαγή τουλάχιστον 30% και δώσε το συντομότερο δυνατό τα σκαλάρια!
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
![]()
στα εχουν πει ηδη απο πανω τι φταιει.πολυ αραιες αλλαγες(κ μαλον με λαθος τροπο-γρηγορα αντι για αργα),λαθος νερο κ συνθηκες,ανεπαρκης φιλτρανση,κ λαθη στην ψαροσυνθεση.
αν μπορουσανε θαχανε φυγει απτο ενυδρειο,αλλα επειδη δε μπορουνε,τρομαζουνε αναγκαστικα ![]() διορθωσε τα προβληματα γιατι θαχεις κ θανατους καποια στιγμη.αν δεν ειχες ηδη... |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και κανενα ξυλο ριζα...και κανενα ψηλο φυτο στη μεση στο εν/ο σου... για να αισθανονται λιγη ασφαλεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον απο δω και περα
θα γινεται αλλαγη 30% νερου θα γινουν αλλαγες για να νιωθουν ασφαλεια τα ψαρακια οπως εχω πει τα αγγελοψαρα ψαχνω να τα δωσω και ολο το καλοκαιρι θα το βγαλω με το εξωτερικο και μετα βλεπουμαι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φταίει? | Angel_Nick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 25-09-12 09:36 |
Τι φταίει ; | kostas82 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 18-07-10 17:25 |
BBA - τι φταίει απ'όλα; | uptight | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-02-10 04:01 |
Τι φταίει; | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 07-07-09 18:36 |
Τι φταίει ; | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-09-05 22:51 |