|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση εγω θα κολουσα το τζαμι πανω στο τσιμεντο , θα εχει καλυτερη εφαρμογη Συν οτι αν καποτε βαρεθεις το πλακακι το αλαζεις χωρις να ξεκολας τζαμια μιας και ειναι ακατορθωτο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτό του είπα κι εγώ χτες. δεν είναι μόνο αυτό, γιατί το τζάμι να εξαρτάται από πλακάκια. κάποιο να έχει θεματάκι ίσως δημιουργήσει πρόβλημα. δεν είμαι βέβαια τεχνικός με την λογική το σκέφτηκα.
επίσης γύρω γυρω από το τζάμι εσωτερικά δεν θα μπει στερεωτική κορνίζα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αυτο που λες με τα πλακακια εχει μια βαση... το τζαμι ναι, δεν ξεκολαει με τιποτα, με τοσο φαρδος κολλησης.... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() οσο για την κορνιζα οχι, δεν μπαινει κατι εσωτερικα. τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει καπου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 13-06-13 στις 14:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν κάποιος από δω μέσα είναι ειδικός και ασχολείται επαγγελματικά με τέτοια πράγματα.αν δεν βαριέσαι βρες κάποιον ειδικό και ρώτησε τον.οπότε θα πάρεις και μια έμπειρη γνώμη...
|
||||
|
||||
![]()
Η σιλικονη θα κολησει επανω στο τσιμεντο?
|
||||
|
||||
![]()
στο μονωτικο θελεις να πεις... ναι κολαει... αν και θα βαλω σε ενα σημειο τωρα να κανω μια δοκιμη οπως εκανα και πανω στο πλακακι να δω πιο ειναι πιο αντοχης... αν ειναι το ιδιο περιπου θα κολλησω πανω στο μονωτικο...
![]() ![]() μολις τελειωσα το πατωμα... ![]() ![]() ![]() και εβαλα και 3 πλακακια στην κολωνα για να δω πως θα δειχνει οταν ντυθει και εξωτερικα... και δειχνει ακομη πιο ομορφο, γιατι δενουν τα χρωματα ολα μαζι.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εξωτερικα παρε μαστορα εκτος αν γεμισεις και το μαγαζι με νερο
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |