|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο ακούγεται.να πω μια ιδέα;αν τα φυτά δεν είναι πολύ ψηλά,δεδομένου ότι θα είναι και κρεμάστά,μπορείς να φτιάξεις βάση σαν ράφι ή από σίδερο σαν θήκες περιμετρικά του τοίχου εκεί που κάνει την εσοχή κι ο πίσω τοίχος και να βάλεις ζαρντινιέρες ώστε να έχεις δύο σειρές φυτά και αν είναι και κρεμάστά κτλ θα φαίνεται πιο μεγάλο κομμάτι του τοίχου πράσινο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα προεχει το ενυδρειο και απλα μονωνω τους τοιχους να ειναι ετοιμοι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια Θαναση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το δευτερο χερι σημερα θα το περασεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος.μια χαρα σε βρισκω.μπραβο
![]() αν δεν σου κανει κοπο οταν τα βαλεις, βαλε και μια φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φωτο... δεν ειναι καμια τρομερη δουλεια.
θα βαφτει και αυτο εσωτερικα με μονωτικο και θα ειναι ετοιμο για πιο πισω να δεχθει τζαμια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ειναι αλλα πως ακριβως θα μπουν τα τζαμια?
![]() θα τα κολλησεις απο πισω?πως θα γινει? ------------------------- αν μπορεις βαλτα συρταρωτα ωστε να μπορεις να τα ανοιγεις οποτε θες ειτε για να βαλεις κατι επιπλεον μεσα ειτε για να βγαλεις και γενικως θα ειναι πιο βολικο σε πολλα.νομιζω κι εδω συρταρωτα τα εχει αλλα δεν ειμαι τελειως σιγουρος.παρε ιδεες http://www.dendroboard.com/forum/par...nstr-jrnl.html
Life is too short to cry long enough to try Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Billy T : 29-05-13 στις 17:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στην κατασκευη μου τωρα... μολις τελειωσα το δευτερο χερι μονωτικο στα περιμετρικα και οσο παει και ομορφαινει... ![]() ![]() κατα τα αλλα απο το πολυ πινελο ειμαι ετοιμος να παρω μερος στο karate kid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Θανάση. Παρακολουθώ το θέμα σου από την αρχή και με τις συχνές αναρτήσεις σου είναι σαν να είμαστε εκεί!!!
Καλή συνέχεια φίλε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε εσυ εισαι καλος
![]() ![]() ![]() ![]() περνατο αλλα 6 χερια και θα σε κανω νιτζα χαχαχα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!! να στε καλα...
![]() ![]() ------------------------- πηρα τα υλικα και το απογευμα μαλλον εχω βαψιμο παλι.... ![]() ελαστικη μπογια για αδιαβροχοποιση των τοιχων.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-05-13 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά κάτι μου λέει πως σκέφτεσαι σοβαρά την πρόταση του Χάρη για νίντζα ε;χαχα...άντε καλό κουράγιο
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πριν λιγο τελειωσα το περασμα με μονωτικο χρωμα... και αν και τα χερια μου εχουν κρεμασει δεν με νοιαζει!!!!! το ενυδρειο γινετε μαματο οσο προχωραει και χαιρομαι!!!!!
την αποχρωση την εβγαλα εγω γιατι η μπογια βγαινει σε λευκη. προσθεσα και οσο χρωμα σε μαυρο χρειαζοταν και βγηκε αυτο το απαλο γκρι.... ![]() ![]() δειτε το πριν ( πριν το βαψιμο ) και το μετα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα σπαει.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα τί θα σκεφτεσαι να βαλεις μεσα???κροκοδειλους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα εκπληκτικο... διαβασα ολο το thread απ' την αρχη και εχω μινει με το στομα ανοιχτο. Keep going... τελειο!
![]() ![]() ------------------------- Αναμένουμε για καινουρια up-dates..! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέφανος N. : 30-05-13 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα ψαρια περιμενουν σε διαφορα ενυδρεια στο σπιτι και στο μαγαζι.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μολις κανω καποια δουλεια οπως ειδες ανεβαζω φωτο και σχολιαζουμε... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχουν λογια για να σχολιασουμε αυτο που φτιαχνεις!....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pseudoplatystoma fasciatum
red tail catfish arowana cichla ocellaris cichla monoculus dantiodes και μετα που θα εχω χωρο θα μπουν και potamotrygon motoro barracuda payara και 2-3 ισως ακομη.... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-05-13 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Always my friend ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση βαλε καμια μπυρα στο ψυγειο πατατακια στα ραφια καρεκλες και αρχισε να κοβεις εισιτηρια να βγαλεις τα εξοδα,απλα respect..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο...μπραβο.τελικα δεν το εκανες ασπρο ε?για να ταιριαζει με το μεσα?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |