|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το νερο εχει πολλα συστατικα που δεν τα μετραμε ολα με τα κοινα ενυδρειακα τεστ νερου. Οταν το νερο εχει χαρακτηριστει ως ακαταλληλο για ποση (οπως στην περιπτωση σου), δεν μπορεις να ξερεις τι αλλο κακο μπορει να περιεχει μεσα. Μονο σε ενα χημειο μπορεις να το ελεγξεις αν πας δειγμα νερου σε συλλεκτη νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο δεν εχει χαρακτηριστει ακαταλληλο επισημως απο τους φορεις για ποση, απλα με τα δικα μου μεσα το βγαλαμε αυτο το συμπερασμα.
Δηλαδη ολοι εχετε προβληματα κατα καιρους με ψαρακια διοτι ποτε δεν ξερει ο καθενας την ποιοτητα νερου του, εκτως αν αναλυθει σε χημειο... Αρα ολοι αντιμετωπιζουμε κατα καιρους ασθενειες κτλ.... |
|
||||
|
||||
![]()
τι έγινε τελικά με το ψάρι? έβαλες το αλάτι? πως πάει?
|
||||
|
||||
![]()
χθες ξεψυχησε στα "χερια" μου..... δε προλαβα να κανω κατι μολις πηγα να του βαλω αλατι το ειδα οτι ξεψυχουσε.
|
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα, κρίμα...
τώρα στο μεγάλο, μέχρι να δεις τι θα κάνεις με το νερό, να κάνεις μικρές αλλαγές και διπλό αντιχλώριο
|
||||
|
||||
![]()
σημερα αν παω το βραδυ (δεν προλαβα με την δουλεια ) μετα τις 9 στην πηγη να παρω νερο και το αλλαξω 20 λιτρα για σημερα και αυριο αλλα τοσα μεχρι να πεσει οσο πεσει...
------------------------- κριμα δε λες τιποτα.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Λοιπον εχω νεα..!! βρηκα στα 800 μετρα απο το σπιτι μου πηγη απο το βουνο το οποιο εχει νερακι με τις παρακατω μετρησεις ph 6.4 ammonia 0 no2 0 no3 0 ..!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι να κανω να αρχισω να αλλαζω νερο καθε μερα απο κει νερακι ?? 20% (20 λιτρα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 30-05-13 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι ΡΗ έχεις στο ενυδρείο? το νερό της πηγής είναι πόσιμο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΗΡΘΕ ΤΟ RIO 300!!! και τωρα...? | georod7 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 45 | 28-02-11 19:43 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |