|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη και απο εμενα γιατι ξεφυγαμε.
Σιγουρα δεν θελεις να ρισκαρεις τη ζωη των γαριδων σου. Σε αυτο το θεμα και εγω δεν εχω κανει πειραματα, αλλα προτιμησα απλα να εμπιστευτω τους παλαιοτερους, που σιγουρα πληρωσαν τα πειραματα τους, αλλα μας εμαθαν πολλα. ![]() Μπορεις να βρεις αρκετες συζητησεις για να πληροφορηθεις πανω στο θεμα. Για το θεμα της αλγης λογικο ειναι να ανησυχεις. Προσωπικα ξεστησα ενυδρειο, επειδη δεν μπορεσα να την ξεφορτωθω στο παρελθον. Εχεις, ομως, μπουκαλα CO2, που εγω δεν ειχα. Εχεις και πολυ δυνατο φωτισμο, βεβαια, που πρεπει να βρεις τη σωστη ισορροπια. Ε αυτο ειναι το ενδιαφερον του χομπι ![]() Οι γαριδες σιγουρα θα βοηθησουν, αλλα σε μια εντονη εξαρση αλγης, δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Εγω περιμενω, παντως, να αναπτυχθουν τα φυτα σου και να μας ενημερωνεις με την προοδο τους, γιατι φαινεται οτι θα εχεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό 84 μικτά ~72 καθαρά φυτεμένο (η πρωτη μου προσπαθεια) | vaggstef | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 24-09-12 18:59 |
200 καθαρά | Nektamen | Malawi | 12 | 10-11-11 20:37 |
Θερμοστάτης για 120 λίτρα καθαρά | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-11-10 15:38 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |