|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα πλεον μπορεις να αλλαξεις και την υπογραφη σου, γιατι δεν ψαχνεις multies πια. Καλως τα δεχτηκες τα μπουλντοζακια!
![]() Δυο μικρες παρατηρησεις: - τη φωτοπεριοδο γνωμη μου ειναι να τη μειωσεις λιγο, αν δε θελεις αλγες. -μετρησε τις σκληροτητες με την πρωτη ευκαιρια, μπορει να χρειαστει να τις ανεβασεις με καμια ασβεστολιθικη πετρα. Τα υπολοιπα για τα κελυφη τα ειπαμε. Με την πρωτη ευκαιρια, βαλε μερικα ακομα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για σκληροτητες δεν εχω τεστ... θα παρω καποια στιγμη... κελυφη εβαλα καμια 20αρια ακομα ... εχω πανω απο 40 περιμενω να προσαρμοστουνε τωρα για να δω τις συμπεριφορες τους την υπογραφη την βγαζω αμεσα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο! Καλή απόλαυση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω...
ααα.. οι πρωτες φωτο ειναι πριν μερικες μερες ,πριν μπουνε τα ψαρια και πολλα κελυφη... τωρα εχει πιο πολλα κελυφη |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου.να ναι καλα ο σωτηρακης!μας εφτιαξε με τα ψαρακια του.αυριο που θα παρω τα κοχυλακια θα κανω κι εγω παρουσιαση του ενυδρειου μου με τα αδερφακια των δικων σου.αληθεια τα ταισες καθολου?και αν ναι τι τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος....περιμενω να τα δω....
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινησες ταισμα?αν ναι τι τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
χτες τους εριξα λιγο την βασικη τροφη της ocean nutricion και δεν φαγανε....
σημερα που ξεψαρωσανε λιγο τους εριξα την ocean nutricion omega one που εχει πολυ πρωτεινη και τσιμπησανε λιγο.... αν δω οτι δεν τρωνε θα στειλω μην στον σωτηρη να μου πει ακριβως ποια τροφη τα ταιζε....καποια της jbl.... νεοεκκολαφθεισα αρτεμια θα φανε η ειναι πολυ μικρη??? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi η tanganika | terzen | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 17-06-11 21:23 |
PH tanganika Malawi | Apollwnas | Malawi | 4 | 10-03-08 19:12 |
Αναζήτηση Ψάρια Tanganika | sifo | Tanganyika | 9 | 25-01-07 15:58 |
Κιχλίδες Tanganika | npap | Tanganyika | 21 | 14-12-04 13:36 |