|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ελεγα κι εγω με την σειρα μου να βαλεις 3-4 channa aurantimaculata και να εχεις ενα πολυ ομορφο μονστερ ενυδρειο και τρομερα και ομορφα ψαρια. αν εισαι τυχερος και βγαλεις ζευγαρι θα δεις και γεννες και πολυ ομορφες συμπεριφορες.... μην ρισκαρεις να μπερδεψεις διαφορα μονστερ ψαρια μαζι γιατι οταν μεγαλωσουν θα εχεις προβλημα η θα χρειαζεσαι τεραστιο ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() οτι θελεις για ψαρια πες μου σε πμ
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο αναποφασιστος ο φιλος...
κανενα ενα αλμυρο ρε συ να γουσταρεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αναποφάσιστος προφανώς και είμαι διότι όσο διαβάζω για αυτά τα εκπληκτικά ψάρια παθαίνω!!!!
Δεν θέλω υφάλμυρο, ούτε αλμυρό, ούτε βιοτοπικό, ούτε ζούγκλα... Θηρευτές θέλω να βάλω για να γουστάρω!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο λογος που θα γουσταρεις ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με όχι και τόσο την όψη των ψαριών, με τη συμπεριφορά τους, με τους μικροκαυγάδες για το ποιος θα πιάσει την καλύτερη θέση στο ενυδρείο και γιατί όχι και με καμιά αναπαραγωγή!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε βαλε κιχλιδες αν σου αρεσουν ολα αυτα, οχι θηρευτες που γινονται τερατα...θα ειναι καλυτερα σε αυτα τα λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το σκευτώ για τα μεγαλύτερα είδη..
Ποιες μου προτείνεις?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fresh Water Barracuda | panos70 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 36 | 05-03-13 18:17 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |