|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 08-05-13 στις 19:04 |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρόνια πολλα..να κανω ερώτηση ..μακαρονια και γενικως κεραμικα που ειναι αχρησιμοποίητα για 2-3 μηνες κανει να τα καθαρισω και να τα χρησιμοποιήσω η απαγορευεται ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια μπορείς
![]() Για σιγουριά, απολύμανση σε διάλυμα καθαρής χλωρίνης και μετά πολύ καλό πλύσιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει καποια αναλογία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ένα κουβά ρίχνω 2 καπάκια περίπου.
Και παραπάνω να βάλεις, αν τα ξεπλύνεις μέχρι να μη μυρίζουν χλωρίνη είσαι οκ. Εναλλακτικά μπορείς να τα βράσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
5% καθαρή χλωρίνη σε νερό βρύσης.
μετά παρα πολύ καλό ξέβγαλμα και διπλό αντιχλώριο (συνταγή delta66) ------------------------- συγγνώμη Κλεόβουλε δεν είχα δει την απάντησή σου. οκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 08-05-13 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω πολυ.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εσύ έδωσες την πιο σχολαστική φόρμουλα by delta εγώ είμαι λίγο πιο τσαπατσούλης (αν τα υλικά ήταν από δικό μου ενυδρείο θα τα έβαζα όπως ήταν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειστε ολοι σας..
![]() παιδια εχει πεσει πολυυυυυυ δουλεια ....οποτε μπορω θα γραφω ..μιας και σκοτείνιασε μια μεσα μια εξω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- μια φωτο στα γρηγορα ..ακομα θελει δουλεια τεσπα σιγα σιγα.... τωρα ποιος ξερει να μου πει για τον πληθυσμό ποσα ψαρακια μπορω να βαλω? διαστασεις ενυδρειου 100χ30χ40 ..φιλτρο fluval 205.. εχει μεσα 7 νεον τα μικρα ..2 tetra fantom..4 tetra beacon.. θελω να δω αν μπορω να μεγαλώσω κανενα κοπαδι η αν επιτρεπει να βαλω και αλλα ειμαι αναμεσα σε τετρα λεμον η αρλεκινους.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gergioz : 10-05-13 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γιώργο πολύ ωραίο αποτέλεσμα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία πάει, το επιπλέον που χρειάστηκε το έβαλες στη μέση να κάνεις μονοπάτι ? για πες τα σχέδιά σου.
για τα ψάρια περίμενε άλλους, προσωπικά και τα δύο είδη μου αρέσουν, με μια προτίμηση στα λέμον τέτρα. κι άλλο νεράκι δεν θα βάλεις? καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
θελει αλλαγες το ενυδρειο και ακομα δουλιτσα ,,αυριο θα αλλαξω καποια φυτακια να το γεμισω με νερο...ναι προσπαθησα να φτιαξω ενα μονοπατι..τεσπα....
μου αρεσουν και εμενα τα λεμον..και το σκεφτομαι ..μολις μου πουνε και τα παιδια εδω..για την ψαροσυνθεση.. ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ένα κοπάδι των 7 ατόμων λέμον τέτρα θα μπορούσες να το βάλεις, είναι όντως πανέμορφα ψάρια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά θα γίνει το μονοπάτι αν του βάλεις και μερικά χαμηλά φυτάκια κατά μήκος να συγκρατηθεί το λευκό υλικό στην θέση του από τα ριζώματα και να γίνει φυσική η εναλλαγή. θα γίνει ωραίο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κατι παιδια απο μια συζήτηση που ειχα με τον john99 τα τετρα μου μπορεί να φανε τις red cherry ??
------------------------- κανειςςςςς????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gergioz : 13-05-13 στις 19:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να ασχοληθούν.
και χαλάρωσε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() αν και εγω τις ιδιας γνωμης ειμαι.. ------------------------- ![]() εκανα και καποιες αλλαγες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gergioz : 13-05-13 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο γίνεται!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντως Γιώργο είναι πολύ όμορφο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τέλειο!!!
τι θα βάλεις στην πλάτη?
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα .απλα μια μαυρη αφίσα ......πιστευω οτι ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μια χαρά, πρόσεξε να μην έχει κενά, γιατί εγώ δεν την είχα τοποθετήσει καλά και το πρόσεξαν εδώ τα παιδιά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
επειδή δεν μπορούσα να μετακινήσω το ενυδρειο θα ελεγα μπήκε σχεδόν καλα..επρεπε πριν το στήσω να την έβαζα..τεσπα θα βάλω το βραδάκι φωτο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νέον τα βλέπω κινούνται πολύ τα υπόλοιπα όχι και τόσο... Τα λέμον πότε θα τα βάλεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά τα νέον κινούνται περα δώθε, τα beacon έχουν τις ώρες τους γενικά κάθονται και παρατηρούν.. Αλλά όταν κυνηγιούνται όλα τα λεφτά σαν mirage λες και κάνουν Αερομαχίες.. Τα λεμον λέω να τα βάλω σε κάνα 2 εβδομάδες καλύτερα να έχω τελειώσει από τα μαζεματα του ενυδρείου.. Θέλω controller ανεμιστήρες και τέτοια.
------------------------- ------------------------- ![]() ------------------------- εβαλα την αφισα..και έβγαλα και το λαστιχακι απο τον βραχο που κράταγε την anubia.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gergioz : 14-05-13 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο! Βάλε αν μπορείς φωτογραφίες των ρέντ τσέρυ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ CARREFOUR | eve_gr2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 14-03-08 00:14 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |