|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα μοναδικά τα οποία είναι αθόρυβα και δοκιμασμένα απο μενα αλλά με ένα ψάρι μόνο είναι τα dennerle corner filter xl όχι το μονό αλλά το διόροφο.
παρόλο που έχει αναφερθεί ότι μπουκώνουν αν γίνεται τακτικά καθάρισμα, κυριώς στο spraybar δεν υπάρχει πρόβλημα επίσης το διόροφο έχει χώρο για υλικά. έχω παραγείλει και το extension κομμάτι για πιο σίγουρα. αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν πειράζει να έχω 2 φίλτρα μέσα στο ενυδρείο, καθώς έχω και ένα μικρό και δεν θέλω να το βγάλω εκτός λειτουργίας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
εσωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-08 10:57 |
Αθόρυβο φίλτρο | infodigger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-04-07 17:14 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |