|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ ρε τι ψάρηδες είναι αυτοί! Τρομεροί!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν κανενα μηνα φυγανε τα κασανκα και τη θεση τους πηρανε παλι μια ομαδα τροφεους ικολα αυτη τη φορα.Στο συνολο τους ειναι 23 ψαρια με διαστασεις απο 5 εκ. μεχρι τελικες 13-14.Ηδη εχω δυο μπουκωμενα και οπου να 'ναι το ενα θα τα βγαλει.Σιγουρα υπαρχει περισσοτερη κινηση αλλα τσαμπουκαδες πολλους δεν βλεπω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Γιωργο μπραβο,ειχα και εγω ikola ειναι φανταστικα ψαρακια, βλεπω ομως εχεις και εσυ θεμα με τις αλγες,μαυρη ειναι αυτην?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο να το χαιρεσαι απο τα ποιο ωραια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ φίλε μόλις διάβασα απ την αρχή το θέμα, συγχαρητήρια για το μεράκι σου και για το πολύ καλό και ολοκληρωμένο project για το μεγάλο αυτό ενυδρείο!!!
χρήσιμο και το κοστολόγιο που ανέφερες, γιατί κάπου έχω ένα χώρο αυστηρά έως 1,71 πλάτος στο σαλόνι, διαστάσεις για τις οποίες δεν υπάρχει κάτι στην αγορά, οπότε μου μπαίνουν σκέψεις για μια αντίστοιχη κατασκευή.. θα πρέπει να βρεθεί και το buget βέβαια χαχα! αναμένουμε κι άλλες φωτό από γέννες κλπ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρω οτι Αφρικη και αλγη πανε πακετο.Ειναι κοματι της καθημερινης τους ενασχολησης και διατροφης και γι αυτο δεν πρεπει να τους το στερεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει καμια δεκαρια μερες οπου ειδα αρκετες μικρες ουριτσες.Σιγουρα ειναι πανω απο 6-7 μικρουλια.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η θηλυκια τα κρατησε αρκετο καιρο στο στομα της δηλ κοντα στις εξι βδομαδες.Δυστυχως πολλες φωτο δεν καταφερα να βγαλω με τα μικρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να τα δεις να μεγαλωνουν στο πανεμορφο ενυδρειο σου
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα
![]() φανταζομαι δεν ειναι η πρωτη της γεννα,μαλλον μιλαμε για ....εμπειρη θυληκια... ![]() η δικες μου στην αρχη δεν διναν πανω απο 3-4 μικρα τωρα οτι τα κρατησε 6 βδομαδες δεν ειναι κατι να σ ανησυχει.officially τα κρατουν 28 μερες(και καλα).... αφου πηραν μπρος...τωρα καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο.
Το ότι τα "κρατάει" τόσες βδομάδες δεν είναι περίεργο. Όταν αναφέρουμε 3~ βδομάδες εννοούμε ότι τότε είναι τα ψαράκια έτοιμα να τα αφήσει. Όταν είναι και λίγα, μπορεί να τα αφήνει και τα μαζεύει για αρκετό διάστημα. Δείτε εδώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
350 L Tropheus Moorii Moliro | n_vergopoulos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 02-03-14 20:55 |
Tropheus moorii ...Kasanga | komori | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 48 | 12-04-13 13:35 |
Tropheus Red Rainbow Kasanga fotos | domresvanis | Tanganyika | 5 | 23-01-11 12:35 |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |