|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πληρέστατο άρθρο, μπράβο!!
![]() στο ενυδρείο μου έχω προσέξει κάποια που κολλάνε μεταξύ τους μέχρι και 2 μέρες.. Πέφτει πολύ ζευγάρωμα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! Με αυτα τα αρθρα ξενυχτας και μετα δεν ερχεσαι για καφε!
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο φιλε μου, ευχαριστουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο ενα πληρέστατο άρθρο, μπράβο Τεο! Έγινε υπόμνημα.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια. Ειναι αρκετα ξεχωριστα σαλιγκαρια, ωστε να αξιζουν την προσοχη μας, οπως και τη σωστη φροντιδα.
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΓΕ!!!!
Πληρες. Μου αρεσε που εχει και πολλες πληροφοριες απο διαφορετικες καταθεσεις εμπειριών και ειναι καλυμμένες ολες οι περιπτωσεις. Στις παραμετρους του νερου εχω να συμπληρωσω οτι ειναι μεγαλυτερο το ευρος, αφου εχω παρατηρησει τον πληρη κυκλο ζωης τους και σε αλλες παραμετρους και ειναι αψογος. Δλδ μηδεν απωλειες, σωστη διαπλαση και αναπτυξη κελύφους κλπ. Τα εχω διατηρησει σε διαφορετικα ενυδρεια, σε νερο με θερμοκρασια απο 19-29C, GH απο 1-10 και pH απο 5.5 εως 7.5 Παντου ειχα αναπαραγωγες και το κριτηριο που παρατηρησα προσωπικα για την αυξηση του πληθυσμου τους, ηταν η επαρκεια τροφης. Προσωπικα δεν μου εχουν πειραξει ποτε γαριδες, ουτε μεγαλυτερα σε μεγεθος απο αυτα σαλιγκαρια. Εχουν συμβιωσει με red cherry, amano, applesnail και zebra snail.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε συ Θοδωρή! Το ένα θέμα καλύτερο απ το άλλο...
![]() Χώρο να έχει το GAB να ανεβάζει υπομνήματα...!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |