|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι μουλτι σιγουρα
κατι σε αυλονακαρες μου κανουν
|
||||
|
||||
![]()
+1 ή Βικτωριανές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγινε τελικα, τα πηγες πισω?
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά ναι τα πήγα πίσω. Του είπα ότι έκανα λάθος το είδος και ότι το ενυδρείο μου δεν είναι κατάλληλο για αυτά τα ψάρια.
Αύριο περιμένω 4 multies από Θεσσαλονίκη! Θα κάνω και αναλυτική παρουσίαση αύριο - μεθαύριο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να κανεις μια σωστη αρχη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ζήτα του και συγγνώμη που δεν θα ξαναπάς στο μαγαζί του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πάντα θέλω να τα κάνω σωστά! Δεν αισθάνομαι καλά όταν είναι λάθος. Όχι μόνο στα των ενυδρείων, γενικά... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silve992 : 26-04-13 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο χόμπι υπάρχουν οι διατοντες αστέρες (έρχονται και φεύγουν) και υπάρχουν και οι αστέρες (έρχονται, κάνουν σωστά βήματα και μένουν)
Καλη συνέχεια και μπράβο για τις επιλογές σου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτά; | almost | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 11 | 05-04-10 10:40 |
Τι είναι αυτά; | freediver | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-03-09 21:25 |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι είναι αυτό; | chemical mac | ¶λλα ζώα | 11 | 01-03-08 17:01 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |